reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

no a ja dzis od rana z pyskiem na faceta w stanie ciężkiego kaca pomeczowego... czasem się należy, nie mma wyrzutów sumienia.... ale wredna czasami baba ze mnie

reklama
A moj chlopek ma wolne i dlatego tak rzadko jestem przy kompie przez ten tydzien!!! Niestety ja sie poswiecam i nie zagladam do was regularnie a on co?, Reperuje swoj motorek!!!

Kreciku może chce porwać na jakąś romantyczną przejażdżkę  ;)  :laugh: strzel mu w zadek z procy to się opanuje  :laugh:  :laugh:

Moj maz sie na mnie zlosci ,ze taki balagan jest w domu ....... a ja nie potrafie mu przetlumaczyc ,ze nie mam sily sprzatac bo mnie cale plecy odrazu bola .
Zawsze bylam balaganiara , ale teraz to nawet i ja chcialabym miec wszystko na tip top posprzatane i gniazdko kompletnie uwite ...... buuuuuuu

Jestem tak wsciekla na mojego Bartka ,ze zaraz sie porycze ze zlosci :mad: :mad: :mad: :mad: Ostatnio mnie opierniczyl ,ze latam po sklepach a przeciez mozemy razem pojechac i wszystko kupic jak on bedzie w domu.Obiecal mi dzis rano ,ze pojedziemy do miasta i kupie sobie to co mi potrzebne (duperele ,ktore sama chce wybrac) i pojechal ogladac jakis samochod z moim bratem.Mowil oczywiscie ,ze bedzie spowrotem o 11tej a tu dalej go nie ma i pewnie nic juz dzis nie zalatwimy bo wiekszosc sklepow do 14tej w soboty :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Zabije gada jak wroci

reklama
Aneczko - to tak jak mój w środe - mieliśmy jechac obejrzec fotelik od kogos z allegro, a on pojechał z bratem do Zgierza, sprzedac "malucha" tesciowej.... mówilam że to podgatunek? :)

Do góry