reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
Nio przecież wiem :) Ja tez sie z mojego nabijam, że uzywa lepszej wody jak idzie do pracy niz jak ze mna gdzies wychodzi. Wypytywalam czy nie pracuje z nim jakas szczupla laska :)

hmmm jakby co to działa w obydwie strony :D
My staramy sie cały czas "podrywac" siebie nawzajem, w zeszłym tygodniu bylismy nawet na randce :)))

Piotrek mnie wczoraj zaskoczył .... musiałam mu tłumaczyc na czym polega "SPALONY" - no żeby chłop takich rzeczy nie wiedział :D :D :D

reklama
Mój ADAŚ to ma dziś świętą cierpliwość do mnie ,bo chodzę i zrzędze ,wszystko mi przeszkadza nawet to że chodzi dziś w szlafroku .W końcu kazał mi iść wziąść zimny prysznic żebym troszkę ochłonęła .I posłusznie poszłam ,trochę przeszło ;D ;D

Do góry