reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

Mój facet też reaguje bez entuzjazmu jak pokazuję mu ciuszki a o wózkach i fotelikach to widzę że nie może juz słuchać.Boże to ja to wszystko tak bardzo przeżywam a on podchodzi do tego wszystkiego na luzie może dlatego że to drugie dziecko ale przecież tak samo człowiek to wszystko przeżywa może tylko my kobiety takie jesteśmy sama już nie wiem.

reklama
No widzę, że przyczyniłam się do narzekań na płeć przeciwną, hihi. Ale chyba piatek dla wiekszosci kobiet byl tak, bo i moja mam była wkurzona na tate, a w aptece facet zaczal mi wciskac Magnefar B6 w promocyjnej cenie, że taki swietny na chwijne nastroje itd, podziękowałam i powiedziałam tak niby do siebie "Na chwiejne nastroje to faceci sami powinni brać" , a kobitka przede mna na to sie odwróciła i powiedziała "Wlasnie to samo chciałam powiedziec" :D

Mnie najbardziej wkurza jak o cos proszę Darka,a on wymownie wzdycha i przewraca oczami,jakby zrobienie tego było strasznie trudne dla niego! Cholera,jakbym mogła,to sama np bym zdjęła pudło z przechowalnika ale tak jakby w ciąży jestem ;) On mówi że wynajduję sobie zajęcia wtedy kiedy on jest zajęty i których nie mogę sama zrobić... ::)

A mój zamiast zająć się wytęsknioną żoną, to bawi się aparatem (którego ponoć nie chciał, hihihi) :)
Żartuje - bawimy się razem :D

Wlasciwie to nie wiem, czy mu nie zabrac tego sprzętu hihi... Smiac mi sie chce, bo co chwila "krzyczy" jaka to nowa opcje odkrył, a ja juz dawno wszsytko rozgryzłam :D

reklama
Do góry