reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

A ja mialam dzis pierwsza nieprzespana nocke, bo krolik tak sie wiercil, rozpychal i kopal ze nie pomoglo ani glaskanie anie przewracanie z boku na bok ani chodzenie. Az zaczelam narzekac i maz sie obudzil, wzial mnie za reke..powiedzial, co kopie?..i...zasnal dalej ;D  A dzis rano dostaje od niego maila do pracy ze pierwsza zarwana nocka...kurcze, obudzil sie na piec minut i juz narzeka ;D

reklama
mój stwierdził, że tak mu się podobam w ciąży że musi zrobić następnego bobaska!

To fajnie Ewan , niech po porodzie od razu sie do roboty zabiera to moze sie znow spotkamy na bb przy drugim bobasku bo my tez planujemy odrazu!!
A poza tym moj mezczyzna zasluguje na duzego buziaka i pochwale!!! Wlasnie wyszlam z kapieli ktora mi przygotowal! To byla kapiel przy swieczuszkach i ...... w Mleku!!! Gdzies uslyszal ze to dobre i mi cos takiego zafundowal!!! Kochany jest!!!! Teraz czuje sie poprostu fantastycznie!!!

Kreciku-fajnie Ci!!!!!!!!! taka kapiel to super sprawa!a z bobaskiem następnym to jak nie będe miała cc to jak najszybciej a jak będzie cięcie to chociaż około roku poczekam

No pięknie mężuś Cię zaskoczył, mój rozpieszcza mnie codziennie poranną kawą i to by było na tyle ;)
Ogólnie to ostatnio nadaje się do odstrzału :mad:

Moj kochany ostatnio codziennie robi mi masaz plecków olejkiem lawendowym...w sumie to z polecenia lekarza..ale i tak doceniam ze mu sie chce...na jakąs godz...przynajmniej mam ulge...a tak poza tym...to szyja...i okolice nerek nie daja mi spokoju...straszny..piekący ból...no coz...byle do lipca!

Zebys wiedziala K@siek ze mnie fajnie zaskoczyl! POwiedzial mi ze wyczytal to w gazecie o dzieciach (dostaje takie gazety od kolezanki ktora w aptece pracuje) ale nie sadzilam ze on to czyta!!!
W ogole juz pare razy zapytal mnie co jeszcze musimy Allankowi kupic, a to jest nie podobnie do mojego Kristiana bo on nigdy o takich rzeczach nie mysli!!! Chyba sie w nim silny instynkt budzi!

reklama
To super Krecik masz z mężusiem :) Mój chyba jakoś się troszkę boi...albo ma za dużo na głowie,bo i pisanie pracy,kombinowanie jak parę groszy na wyprawkę mieć,do tego remont u rodziców i kaszel na dokładkę,ale taki,że spać nie może!echhh...faceci też nie mają łatwo ::)

Do góry