reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Czas na kolejny pozytywny "donos" na mojego męża
OGROMNY PLUS za umycie okien i w ogóle za sprzątanie całej chałupy!!! (tak mi sie to skojarzyło z komentarzami na Allegro, ale mimo wszystko nie dopisze "gorąco polecam" hihi)
OGROMNY PLUS za umycie okien i w ogóle za sprzątanie całej chałupy!!! (tak mi sie to skojarzyło z komentarzami na Allegro, ale mimo wszystko nie dopisze "gorąco polecam" hihi)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A DZIĘKOWAĆ DZIĘKOWAĆ DOBRA KOBIETO :laugh: :laugh: :laugh: Mam dobre wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!!! A mianowicie ... Olcia wychodzi, więc są to moje pewnie ostatnie zdania na babyboom o 11 Jadę do szpitala po żonkę, więc koło 12 pewnie już Ola będzie tu obecna... a co do tego co upichcę to jeszcze nie mam żadnej koncepcji ... ale zapraszam Was przy najbliższej okazji na mojego murzynka ;D POZDRAWIAM i do zobaczenia
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Duzo tu nas ostatnio bylo,tzn o mnie i moim męzu ;D Ale wlasnie chciałabym postawic mojemu Darkowi 6+!!!!!!!!!!!!!!! I baaardzo mu podziękować za opiekę,troskę i że jest dla nas taki kochany....KOCHAMY CIĘ SŁONECZKO TY NASZE!!! Ola i syneczek
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
OlaPiotrowska pisze:Olcia wychodzi, więc są to moje pewnie ostatnie zdania na babyboom
Darku, mamy nadzieję, że jednak od czasu do czasu napiszesz cos do nas oby juz nie w takich okolicznosciach. A moze załozysz wątek dla tatusiow i bedziecie tak sobie pisac ))
Pomysl o watku dla tatusiow jest swietny ale niestety z moim to sie zaden z waszych mezow nie dogada! To znaczy pisowni mojego nikt nie zrozumie! jego polski to katastrofa!!!
Sama mialam na poczatku trudnosci jak pisal mi smsy po "polsku"! Musze go kiedys namowic by wam cos sprobowal napisac! Zapewniam ze bedzie swietny ubaw!!!
Sama mialam na poczatku trudnosci jak pisal mi smsy po "polsku"! Musze go kiedys namowic by wam cos sprobowal napisac! Zapewniam ze bedzie swietny ubaw!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Znów pochwala dla mojego mężusia Pojechał dziś sam do dietetyka do Wawy,ja nie mogłam mu towarzyszyć i właśnie sie dowiedziałam,że wraca z H&M z jakąś miła niespodzianką dla mnie Ostatnio mówilam cos o bluzeczce Zobaczę jak wróci...
reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
U nas w końcu wszystko posprzątane - wczoraj wieczorem Piotruś powiesił firanki i zasłonki, zajął się podłogami i rano aż miło było wstać Bardzo lubie zapach swierzo wypranych firan - no i ten "bielszy odcień bieli" )) - same wiecie jak sie brudzą od kaloryfera....
WIELKIE BUZIAKI DLA MOJEGO MĘŻA!
WIELKIE BUZIAKI DLA MOJEGO MĘŻA!