reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

Acha i napisz kiedy ma urodzinki to Elpis jak wroci dopisze go do listy urodzinowej naszych mezow!!!

reklama
No nie??? Ale tobie tez nic nie brakuje!!! Kochajcie sie dalej tak jak sie kochacie!!! Ladna z was parka i dzidzia tez pewnie bedzie ladniutka po rodzicach!!! ;D ;)

...:)Dziekuje Ci bardzo za tyle miłych słów!Jak pokaze mojemu Michalowi twojego poprzedniego posta...to pewnie sie ucieszy..:)jeszcze mi obrośnie z dumy w piórka):))hehe..

faktycznie bardzo ponętny.... w moim typie... eh.... ładna z Was para, naprawdę ładna i widac że zakochana!

;D ;D ;DPowiedziałam wczoraj Michałowi jak wrócił z pracy..że spodobał sie na forum:))hehe...bardzo sie ucieszył:)na szczeście okna były pozamykane...wiec nie odfrunął:))hehe!!!Dziękuje za tyle miłych słów!!!Faktycznie...nadal nie widzimy poza soba świata...i mam nadzieje że tak juz pozostanie za zawsze!!!:) ;D

Wiadomo ze ten watek nie jest tylko od tego by chwalic naszych mezczyzn, wiec powiem ze moj mnie wczoraj wyprowadzil z rownowagi!!! Mezczyzni to czasem takie dzieci, ktore nie pomysla ze moga kogos zranic! Najgorsze ze jeszcze pozniej udaja ze sie nic nie stalo! Mysle ze moj zrozumial swoj blad i to co wczoraj zrobil to nigdy wiecej sie nie powtorzy, bo ja tez jestem zdolna do wielu rzeczy!!!

reklama
No niestety faceci to czesto duze dzieci i dopuki im czegos nie wytlumaczysz to nie wiedza ,ze zrobili cos nie tak ::) ;)
Ja swojego musze pochwalic bo ostatnio zrobil sie bardzo milusinski i kochany ;D Widze ,ze wraz z wzrotem brzucha rosnie jego czulosc do nas ;)

Do góry