reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnik

reklama
Nikt nie wątpi ze jest wybitnie mądry. ..po mamie zapewne :p

No oczywiście ze dobrze ze się tymi zlosliwosciami nie przejmujesz bo musiałabys zaprzestać swoją szalenie istotną działalność na tym forum. A wszyscy znają cie przecież z twoich mądrych rad. Bez ciebie byłoby nudno i smutno

No oczywiście ze dobrze ze się tymi zlosliwosciami nie przejmujesz bo musiałabys zaprzestać swoją szalenie istotną działalność na tym forum. A wszyscy znają cie przecież z twoich mądrych rad. Bez ciebie byłoby nudno i smutno
No przeciez nie po Tobie na pewno nie :D
I ja nie próbuje na sile Eisteina zrobic z dziecka.
Jestes porostu nieświadoma nie wiem moze niedouczona...bo madrosc.od Ciebie nie bije jakas .
Wole rozmawiać z madrymi mamami
..Zegnam

Ostatnia edycja:

Oj czytam i wiedziałam, ze i tu bedzie Olcia[emoji23] już ostatnio jej pisałam zeby zastanowiła sie nad swoim istnieniem czytając posty które wymyśla. Zgadzam sie z Tobą Malaja w 100%!!

No przeciez nie po Tobie na pewno nie :D
I ja nie próbuje na sile Eisteina zrobic z dziecka.
Jestes porostu nieświadoma nie wiem moze niedouczona...bo madrosc.od Ciebie nie bije jakas .
Wole rozmawiać z madrymi mamami
..Zegnam

[emoji23][emoji23][emoji23] i teraz wszystkie są głupie, a ona mądra[emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba odbiegacie od tematu. Po co te zajadłości ? Ktoś ma inne zdanie to trzeba mu od razu nawymyślać ?

Oczywiście ze nie! Ale Olcie wypowiadająca sie w większości postów i tworząca kłótnie trzeba ukrócić.
Na takie osoby trzeba cierpliwości, ja postanowiłam nie polemizować z nią, bo zauważyłam, że często gęsto wprowadza innych w błąd, a wtedy jak wiem, że mogę sprostować, to się odzywam.

Co do zaś wysadzania dziecka, przed ukończeniem 1rż, na nocnik, to dlaczego nie? Która mama nie chciałaby szybko dziecka odpieluchować? Tylko z takim małym dzieckiem, poniżej 2 roku życia, trzeba wiele cierpliwości i obserwacji, ponieważ znakomita większość faktycznie nie odczuwa potrzeby wstrzymywania parcia. Ale nie zaprzeczam, z uporem maniaka, że nie jest możliwe aby niespełna roczne dziecko potrafiło komunikować swoje potrzeby fizjologiczne. Jak byśmy musiały używać pieluch tetrowych a nie wygodnych jednorazówek, to na 100% byśmy jak najszybciej dążyły do wysadzania dzieciaczków na nocnik.

reklama
Do góry