A co uważasz ze taka jestes? Kurde poczytaj sobie komentarze wyżej jaki naskok na mnie haha .Dobrze ze sie tym nie przejmuje ..O mnie chodzi?
reklama
Nikt nie wątpi ze jest wybitnie mądry. ..po mamie zapewne
No oczywiście ze dobrze ze się tymi zlosliwosciami nie przejmujesz bo musiałabys zaprzestać swoją szalenie istotną działalność na tym forum. A wszyscy znają cie przecież z twoich mądrych rad. Bez ciebie byłoby nudno i smutno
No oczywiście ze dobrze ze się tymi zlosliwosciami nie przejmujesz bo musiałabys zaprzestać swoją szalenie istotną działalność na tym forum. A wszyscy znają cie przecież z twoich mądrych rad. Bez ciebie byłoby nudno i smutno
No przeciez nie po Tobie na pewno nieNikt nie wątpi ze jest wybitnie mądry. ..po mamie zapewne
I ja nie próbuje na sile Eisteina zrobic z dziecka.
Jestes porostu nieświadoma nie wiem moze niedouczona...bo madrosc.od Ciebie nie bije jakas .
Wole rozmawiać z madrymi mamami
..Zegnam
Ostatnia edycja:
ewciiik
Fanka BB :)
Nikt nie wątpi ze jest wybitnie mądry. ..po mamie zapewne
Oj czytam i wiedziałam, ze i tu bedzie Olcia[emoji23] już ostatnio jej pisałam zeby zastanowiła sie nad swoim istnieniem czytając posty które wymyśla. Zgadzam sie z Tobą Malaja w 100%!!
ewciiik
No przeciez nie po Tobie na pewno nie
I ja nie próbuje na sile Eisteina zrobic z dziecka.
Jestes porostu nieświadoma nie wiem moze niedouczona...bo madrosc.od Ciebie nie bije jakas .
Wole rozmawiać z madrymi mamami
..Zegnam
[emoji23][emoji23][emoji23] i teraz wszystkie są głupie, a ona mądra[emoji23][emoji23][emoji23]
mamaelaela
Chyba odbiegacie od tematu. Po co te zajadłości ? Ktoś ma inne zdanie to trzeba mu od razu nawymyślać ?
ewciiik
Dokladnie nie po to dodałam ten wątek i to pytanie żeby tu zbedne dyskusje powstawały
Oczywiście ze nie! Ale Olcie wypowiadająca sie w większości postów i tworząca kłótnie trzeba ukrócić.
Luiza.
Na takie osoby trzeba cierpliwości, ja postanowiłam nie polemizować z nią, bo zauważyłam, że często gęsto wprowadza innych w błąd, a wtedy jak wiem, że mogę sprostować, to się odzywam.Oczywiście ze nie! Ale Olcie wypowiadająca sie w większości postów i tworząca kłótnie trzeba ukrócić.
Co do zaś wysadzania dziecka, przed ukończeniem 1rż, na nocnik, to dlaczego nie? Która mama nie chciałaby szybko dziecka odpieluchować? Tylko z takim małym dzieckiem, poniżej 2 roku życia, trzeba wiele cierpliwości i obserwacji, ponieważ znakomita większość faktycznie nie odczuwa potrzeby wstrzymywania parcia. Ale nie zaprzeczam, z uporem maniaka, że nie jest możliwe aby niespełna roczne dziecko potrafiło komunikować swoje potrzeby fizjologiczne. Jak byśmy musiały używać pieluch tetrowych a nie wygodnych jednorazówek, to na 100% byśmy jak najszybciej dążyły do wysadzania dzieciaczków na nocnik.
reklama
natala95
Jak tam idzie walka z pielucha ??O mnie chodzi?