reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

niskie beta HCG, niski przyrost

reklama
Niestety wczoraj znow zrobilsm bete w innym labo i spada. Po dwich dniach od 497,5 jest 428 😢juz rozmawislsm z dr i jedzcze jutro zrobie bete. Jesli faktycznie idzie w dol to prawdopofobnie jeszcze w poniedzislek usg i od razu na zabieg😢tak mi strasznie przykro😢
Ehhh…. Tak bardzo mi przykro 🥺
Trzymaj się jakoś 🙏🏻😘

Ehhh…. Tak bardzo mi przykro 🥺
Trzymaj się jakoś 🙏🏻😘
Dzis znow zrobilam bete i jest 488. spadala i znow poszla troche do gory? Przeciez to niemozliwe. Nastaeilam sie dzis ze bedzie dalej spadac bo wstepnie mam usg w poniedzialek 21.06 i jesli ny sie potwierdzilo ze ciaza sie dalej nie rozwija to moglabym od razu pojsc na zabieg. A tu znow podwyzka bety, strasznie malo, ale do gory.

Dzis znow zrobilam bete i jest 488. spadala i znow poszla troche do gory? Przeciez to niemozliwe. Nastaeilam sie dzis ze bedzie dalej spadac bo wstepnie mam usg w poniedzialek 21.06 i jesli ny sie potwierdzilo ze ciaza sie dalej nie rozwija to moglabym od razu pojsc na zabieg. A tu znow podwyzka bety, strasznie malo, ale do gory.
Możliwe kochana możliwe ale to o niczym dobrym nie świadczy 🥺. Czesto takie małe przyrosty są np przy cp . Albo np jak jeden dzidziulek obumiera jeśli miałaś podane 2 - juz dobrze nie pamietam . Nawet jesli tak by było to Beta i tak jest baaaaardzo niska jak na 7 tydzień 😔. Wiem ze to okrutne … taka niepewność ale w takim wypadku pozostaje tylko czekać na poniedziałek i wizytę 😔

Możliwe kochana możliwe ale to o niczym dobrym nie świadczy 🥺. Czesto takie małe przyrosty są np przy cp . Albo np jak jeden dzidziulek obumiera jeśli miałaś podane 2 - juz dobrze nie pamietam . Nawet jesli tak by było to Beta i tak jest baaaaardzo niska jak na 7 tydzień 😔. Wiem ze to okrutne … taka niepewność ale w takim wypadku pozostaje tylko czekać na poniedziałek i wizytę 😔
Jesli dr widziala oecherzyk w macicy to chyba nie moze byc ciaza pozamaciczna?

Czasem tworzą się pdeudo pecherzyki .
Twoja Beta nie wróży nic dobrego niestety . W przeciągu 3 tygodni urosła tylko do 500 a powinna mieć wartości kilkadziesiąt tysięcy 🤷🏼‍♀️. Wiem ze to ciężko pojąć i przyjąć do wiadomości , chciałabym Ci napisac ze wszystko będzie dobrze , ze się uda itd . Wiem jak bardzo chcesz tego dziecka , wiem jak dużo przeszłaś…. Serce się kraja jak zycie jest niesprawiedliwe …
Jesteś już bardzo dużo dni po transferze…
tyle dziewczyn na kto po in vitro starało Ci sie przetłumaczyć ze BardO źle to wyglada … i nie wróży nic dobrego . Oby sie myliły… ale to byłby Cud .

Zreszta nie obraz się ale ta Twoja dr to tez jakaś nie bardzo ….
Tyle dni po transferze , Beta minimalnie wzrasta , widzi pęcherzyk przy becie 400 - gdzie jest to nierealne i ona każe Ci czekać kilka tygodni bez żadnej opieki , bez badań gdzie Beta Ci wzrosła tylko o 100 w ciągu 2 tygodni 🙈. Dlaczego nie chcesz skonsultować tego z kimś innym ???

Tyle dni po transferze , Beta minimalnie wzrasta , widzi pęcherzyk przy becie 400 - gdzie jest to nierealne i ona każe Ci czekać kilka tygodni bez żadnej opieki , bez badań gdzie Beta Ci wzrosła tylko o 100 w ciągu 2 tygodni 🙈. Dlaczego nie chcesz skonsultować tego z kimś innym ???
Niestety, ale się zgodzę.

Ja bym się skonsultowała u jakiegoś dobrego specjalisty z super sprzętem.

Czasem tworzą się pdeudo pecherzyki .
Twoja Beta nie wróży nic dobrego niestety . W przeciągu 3 tygodni urosła tylko do 500 a powinna mieć wartości kilkadziesiąt tysięcy 🤷🏼‍♀️. Wiem ze to ciężko pojąć i przyjąć do wiadomości , chciałabym Ci napisac ze wszystko będzie dobrze , ze się uda itd . Wiem jak bardzo chcesz tego dziecka , wiem jak dużo przeszłaś…. Serce się kraja jak zycie jest niesprawiedliwe …
Jesteś już bardzo dużo dni po transferze…
tyle dziewczyn na kto po in vitro starało Ci sie przetłumaczyć ze BardO źle to wyglada … i nie wróży nic dobrego . Oby sie myliły… ale to byłby Cud .
Alez ja sama widze, ze nie jest dobrze i tez to caly czas pisze. Juz rozmawialam z dr o zabiegu, bo na samooczyszenie raczej sie nie zanosi, dokladnie tak jak rok temu. I wiem, ze czsem beta tealnia jak jeden tarodek obumiera jednak u mnie teraz to nie ta sytuacja. Dlatego dziwne dla mnie jest ze przy tak niskiej becie ona zaczela spadac a teraz ma wartosc wyzszą znowu.

reklama
A co to da? I tak nic nie mozna zrobic tylko albo powtorzyc usg albo pojsc na zabieg.

Do góry