reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słaby przyrost beta hcg

reklama
Dobra jeszcze raz:
„Moim zdziwieniem było kiedy następna miesiączka się nie pojawiła od razu udałam się na badania beta hcg”
-To odrazu to było miesiąc później?
-Po tej becie 23 dostałaś okres?
- beta 23 była we wrześniu a po miesiącu 1000? (Jeżeli ta opcja to dwie różne ciąże)

Przyrostów na tym etapie się nie bada, ale przy takich wartościach powinno już być coś widać na USG. Bardzo dziwna sytaucja, też obstawiam kolejną ciążę, tylko dziwne, że endometrium się nie oczyściło po poprzedniej ciąży biochemicznej 🤷

Z tego co ja rozumiem, to nie było okresu po tamtej niskiej becie...
Ja juz dawno bym była u lekarza, bo mi to niestety wygląda, że może być pozamaciczna...

Z tego co ja rozumiem, to nie było okresu po tamtej niskiej becie...
Ja juz dawno bym była u lekarza, bo mi to niestety wygląda, że może być pozamaciczna...
Nie wydaje mi się, żeby mogła być pozamaciczna przy takich wartościach bety. Dawno już pękłby jajowód.
Ja obstawiam, że okres był w międzyczasie, bo autorka pisze że NASTĘPNY nie przyszedł i spóźniał się TYDZIEŃ, a nie że okres w ogóle nie przyszedł i spóźniał się 2 miesiące ;)

reklama
Do góry