93kora
Fanka BB :)
Słuchaj wariatko. Nie wypisuj mi na priv jakiś kocopołów. Pamiętaj, że znaleziona jesteś na fb, ja sobie mogę z tym użytek zrobić.Tak poroniłam i narazie dzieci nie chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchaj wariatko. Nie wypisuj mi na priv jakiś kocopołów. Pamiętaj, że znaleziona jesteś na fb, ja sobie mogę z tym użytek zrobić.Tak poroniłam i narazie dzieci nie chce
Widzę że robi się coraz ciekawiejSłuchaj wariatko. Nie wypisuj mi na priv jakiś kocopołów. Pamiętaj, że znaleziona jesteś na fb, ja sobie mogę z tym użytek zrobić.
Słuchaj wariatko. Nie wypisuj mi na priv jakiś kocopołów. Pamiętaj, że znaleziona jesteś na fb, ja sobie mogę z tym użytek zrobić.
co napisała?Słuchaj wariatko. Nie wypisuj mi na priv jakiś kocopołów. Pamiętaj, że znaleziona jesteś na fb, ja sobie mogę z tym użytek zrobić.
no widzę bardzo ciekawie się dzieje .Słuchaj wariatko. Nie wypisuj mi na priv jakiś kocopołów. Pamiętaj, że znaleziona jesteś na fb, ja sobie mogę z tym użytek zrobić.
Też jestem ciekawa tej dramy a przeoczyłam post z danymi i nawet na FB nie mogłam znaleźćco napisała?
Nic ponad to, co pisała tutaj. I tak samo beznadziejną polszczyzną, ze praktycznie nie idzie zrozumiećTeż jestem ciekawa tej dramy a przeoczyłam post z danymi i nawet na FB nie mogłam znaleźć
Znalazła Ci super partie na męża, a Ty odrzucasz propozycje bez przemyślenia, no wieszO jakimś pajacu, że szuka żony i może ja ją będę...
Drażnią mnie tego typu wiadomości, nosz...
No ewidentna wariatka bez jaj
Edit :tak napisała ją nie nią