Martyna1987
Fanka BB :)
Dzięki za te słowa.. niestety pomimo brania duphastonu caly czas są plamienia mam wrażenie że okres niedługo nadejdzie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak mi przyszło do głowy, czy w poprzednim cyklu badalas betę? Skąd lekarz podejrzewa ciążę biochemiczną? Może ta beta to jednak pozostałość po poprzedniej a krwawienie nie było wcale okresem? I plamienie, które nie wróży niestety dobrze.Ostatni okres był bardzo obfity ale lekarz podejrzewał ciążę biochemiczne wówczas....może stąd tak wczesna owulacja ...jestem jeszcze 6 dni do terminu okresu ..
Beta wysoka w takim dc , skoro plamienie jest tez zywa krwią, to nie wróży dobrze ,moze zadzwoń do lekarza i powoedz co sie dzieje, i koniecznie sprawdz co dzieje się z betaTak wtedy 2 dni po okresie beta wynosiła 13.7. Trzy dni po okresie przyszedł bardzo obfity okres.. stąd lekarz twierdzi że to jednak z tego okresu...jednak ja mam jeszcze tydzień do okresu więc niewiele można zrobic..plamienia początkowo było tylko brązowe teraz coraz częściej krew świeża stąd nie wiem czy nie odstawić duphaston i czekać na okres który powinien byc za 5 dni.. póki co mam powtórzyć beta A gdyby coś działa się pod względem bolu to szpital..
Nie chce dawać złudnej nadziei ale też plamilam mimo duphastonu do 8 tygodnia.Dzięki za te słowa.. niestety pomimo brania duphastonu caly czas są plamienia mam wrażenie że okres niedługo nadejdzie..