MARLENA863
Fanka BB :)
Mogę ale lekarz napisał że mam zrobić we wtorek i niewiem już sama.A w poniedziałek nie możesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę ale lekarz napisał że mam zrobić we wtorek i niewiem już sama.A w poniedziałek nie możesz?
No to zrób w poniedziałek, powiedz jemu ze bardziej poniedziałek Ci pasował i tyle. Przecież nie zabije Cię za toMogę ale lekarz napisał że mam zrobić we wtorek i niewiem już sama.
I tak zrobię, ja pierwszy raz jestem w ciąży , po 12 latach nam się udało a tu na sam początek taki stres.No to zrób w poniedziałek, powiedz jemu ze bardziej poniedziałek Ci pasował i tyle. Przecież nie zabije Cię za to
Wczoraj , po 48h od wczesniejszego, tak ?Dziewczyny wczoraj beta 233.50 urosła ponad 100%
Pierwsza 66 druga 104.57 a trzecia 233.50Wczoraj , po 48h od wczesniejszego, tak ?
Ale wszyskie po 48h od poporzedniej, czy ta ostatnia 72h ?Pierwsza 66 druga 104.57 a trzecia 233.50
Ale wszyskie po 48h od poporzedniej, czy ta ostatnia 72h ?Pierwsza 66 druga 104.57 a trzecia 233.50
W jakich odstępach robiłaś te wyniki?Pierwsza 66 druga 104.57 a trzecia 233.50