reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
dzieki wielkie :)

Mały przystojniak :D Ty masz Emilka a ja będę mieć nie długo Emilkę :) piękne imię :)

Oo jak milo;d
tez mi sie to imie bardzo podoba :))

wgle wczesniej myslalm o takich imionach: maks, kacper, tymon, kevin, august i emil, no i w koncu sie na emila zdecydowalam bo malo ze krotkie to ladne i slodko brzmi :-)

Veronika jak ja sie cieszę ze masz synusia już przy sobie. Gdzie napisałas o porodzie; bo szukam i nic nie widzę.
GRATULUJE!!!!!

do szpitala pojechalam jak zaczely mi wody mocno leciec.
meczylam sie jak chol**a kiedy dostalam skurcze, ktore pojawily sie po przebbiciu pecgerza plodowego. to byla masakra - najgorsza noc w moim zyciu. Skurcze dostalam o 22 i mielam je do 7 rano nast dnia. Wtedy lekarze stwierdzili ze zaraz zacznie sie akcja porodowa. przyjechali rodzice. przyszla do mnie mama i dostalam takie skurcze ze myslalam ze zaraz na ksiezycu wyladuje ;-/ no i jak przyszla polozna powiedziala ze urodze w czasie pol godziny - 3 godziny... no i o 9.45 urodzilam :))

a co do lekarzy to byli tacy w miare. najgorsza byla pielegniarka ktora miala akyrat zmiane w noy kiedy mialam te okropne skurcze. reszta byla super :-D

reklama
bo mam makabrycznie waska miednice bo ja sama mała.mam w ksiązeczce okreslone że miednica ma 24.26 .24 czy coś takiego.a o macicy napisane ze rozmiar 12latki.A czezgo sie spodziewac było jak wazyłam mniej niż 40 kilo na poczatku ciazy przy wzroscie 152

Do góry