reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

VeronicaMelania wielkie gratulacje. Ja też miałam ciężki poród - sn, ale jakby mi dali drugą szansę to też bym wybrała sn...to po prostu trzeba przeżyć,a i tak po wszystkim zapomina się o bólu :-). Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

reklama
ja Sachol stosowałam i nie było problemu :) mała też urodziła się zdrowa :) przecież nie stosuje się całej tubki tylko niewielką ilość :)

hej dopiero teraz widze ze juz urodzilas. no w koncu !! :-D Gratuluje !!

VeronicaMelania wielkie gratulacje. Ja też miałam ciężki poród - sn, ale jakby mi dali drugą szansę to też bym wybrała sn...to po prostu trzeba przeżyć,a i tak po wszystkim zapomina się o bólu :-). Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

heh no ja tez drugi raz bym rodzila mimow szystko sn. to nie takie straszne jak ludzie mowia.
nom ja o bolu szybko zapomnialam :))

ja szczerze mowiac myslalam na poczatku o cc a potem zaczelam czytac rozne rzeczy i sie przestraszylam :-D

ale nie zaluje ze mialam porod sn. to bylo najlepsze przezycie !! no i jak ma maluszka polozyli na piersi...od razu sie w nik zakochalam :zawstydzona/y:

Witam, jestem studentką V roku psychologii i piszę pracę mgr na temat lęków kobiet w ciąży i w związku z tym potrzebuję waszej - przyszłe mamusie pomocy
icon_smile.gif
Pomoc ta miałaby polegać na wypełnieniu 2 krótkich kwestonariuszy
icon_smile.gif
Będę Wam niezwykle wdzięczna
icon_smile.gif

Możecie pisać do mnie maile albo zamieszczać tu swoje adresy mailowe a ja odezwę się pierwsza
icon_smile.gif

karolinakaczorowska@o2.pl
Karolina

osobiscie mnie ten problem nie dotknął, ale moja przyjaciółka walczyła z tą dolegliwoscią, z tego co wiem to niestety musi przejsc samo, ale najlepiej zadzwonić do ginekologa i skonsultowac. Dolegliwość jest nieprzyjemna ale z tego co wiem to dosc częsta.

reklama
Do góry