reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

Mitaginka dziekuję :) jestem juz spokojniejsza :)

Anannas mam zaplanowana na 3.03. To bedzie juz koncówka 40 tygodnia. A Ty znasz juz termin?
Było cos ciekawego na szkole rodzenia? Ja byłam ostatni raz jak zwiałysmy z zajesc ze spiewania :D

reklama
Aguśka ja tez mam niestety wskazanie okulistyczne. Pisze niestety bo całą ciąże wierzyłam ze bede rodzic sn.

Kika rozumiem Twoje niepokoje. Ja od początku ciązy byłam przygotowywana na możliwość cc, bo od dziecka leczę sie w klinice okulistycznej i jestem tam pod stałą opieką, zdąrzyłąm się już oswoić z myślą cc. Myślę, że nie masz się czym martwić-przynajmniej będziesz mogła być spokojna, że Twoim oczom nic złego się nie stanie podczas porodu. Kazdy porod czy to sn czy cc ma swoje plusy i minusy, najważniejsze jednak, żeby był nas i dla naszych maluchów bezpieczny;) Trzymaj się i nic się nie martw - będziemy razem przez to przechodzic!

nie chce starszyć ale ja źle trochę to znioslam może też dlatego że do końca myślałam że urodze sn.Sama operacja nie jest straszna tylko potem boli ja musiałam leżec 24h prawie bez ruchu.w pierwszej dobie dostałam morfine bo nie mogalam wytrzymać.ale ja nie chce straszyc ja wolę was wspierać.bo każda kobieta inaczej wszystko odczuwa.Tym bardziej że wy macie cc planowana.a u mnie było że dostałam skurczy do tego dali mi oksy i wtedy komplikacje sie pojawiły i cc uratowało moje dziecko

miałam jeszcze dodać że dosyć długo rana mnie ciągnęła ale ja nie miałam ani ropy ani nic z tych rzeczy rana sama w sobie ładnie się zagoiła.teraz mam tylko krechę do tego krzywa bo mnie krzywo ciachnli ale nie wydaje mi się to jakieś szpecące;-)
powodzenia dziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:-)

Ostatnia edycja:
anannas kika25 a czemu macie umówione cc?coś jest nie tak?
becioo żyjesz kochana?jak tam Karolek?wychodzi?
Żyję, ale nadal w dwupaku, dziś byłam na ktg to niby coś tam się ruszyło, mam lekkie bóle ale to takie ledwo co...dostałam skierowanie do szpitala na 22.02... ale pracuję dalej nad tym aby przed 22.02 urodzić.

reklama
Do góry