reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

Cześć dziewczyny,
Ja nadal w dwupaku. Na jutro mam skierowanie do szpitala ale pojawił się problem. Właśnie zaczęła mi lecieć w małych ilościach gęsta maź ale jest cała z krwi i nie wiem co robić...bo nie wiem czy czop to z krwią normalnie zawsze odchodzi czy jednak to coś groźnego? Boje się...:-(

reklama
czop to jest taka galareta z krwią. a co do cesarki to ja coś powiem.Ja cesarkę już wymusiłam bo niemogłam wytrzymać i powiem ze super.fakt faktem ze znieczulenie poszlo do gory i zdarza sie to u niskich osób ale szybko go wyciagneli zszyli i po sprawie.Na 2 dzień juz sie sama opiekowałam małym,nic nie bolało,nie dostawałam przeciwbólowych co lekarze uznali że jestem nienormalna bo cała ciaze brzuch bolał i swirowal a jak ma bolec po cesarce to mnie nie boli(pewnie dlatego że w ciazy żyłam w bolu brzucha a na kńcu az czerwona się robiłam z bólu i się poprostu przyzyczaiłam) ogólnie super.piłam po 4h ale dlatego ze miałam kroplówkę zeby znieczulenie odrazu zeszlo (znieczulona bylam od szyji do końcacprzez przypadek) super.

Becioo mowilam, ze poniedzialek
czop wiem jak w teorii wyglada, sama go musialam przeoczyc. 2 dni przed porodem mialam sluz z pasemkami krwi, bo szyjka mi sie skracala. Nie wiem czy u Ciebie to jest normalne zjawisko, straszyc nie chce, bo po prostu nie wiem. Proponuje jechac na porodowke. A czujesz jakies bole w krzyzu?

Becioo mowilam, ze poniedzialek
czop wiem jak w teorii wyglada, sama go musialam przeoczyc. 2 dni przed porodem mialam sluz z pasemkami krwi, bo szyjka mi sie skracala. Nie wiem czy u Ciebie to jest normalne zjawisko, straszyc nie chce, bo po prostu nie wiem. Proponuje jechac na porodowke. A czujesz jakies bole w krzyzu?
No właśnie żadnych bóli nie mam a od soboty mam ten śluz....no nic jutro chyba pojadę jak się dziś nie zacznie...

pakuj torbe, ale pewnie juz spakowana jestes, wieczorem zacznie Cie bolec krzyz i jutro to Ty juz bedziesz sciskac Karolka:tak:
Zycze powodzenia, bo mysle, ze juz nie bedzie mi dane tego powiedziec pozniej:-D Trzymaj sie slonko i zapamietaj malucha zaraz po, bo w zyciu ten moment przytrafic sie moze tylko kilka razy

pakuj torbe, ale pewnie juz spakowana jestes, wieczorem zacznie Cie bolec krzyz i jutro to Ty juz bedziesz sciskac Karolka:tak:
Zycze powodzenia, bo mysle, ze juz nie bedzie mi dane tego powiedziec pozniej:-D Trzymaj sie slonko i zapamietaj malucha zaraz po, bo w zyciu ten moment przytrafic sie moze tylko kilka razy
Torba już dawno spakowana ;-), oby Twoje przywidywania się sprawdziły. Lecę trochę pomachać odkurzaczem i może podłogi na kolanach umyję...a co tam ;-)

reklama
Do góry