reklama
aguska2017
Fanka BB :)
VeronicaMelania jak tam u ciebie maluszek sie pcha na świat?
Becioo a jak u ciebie ?jakieś skurcze?
VeronicaMelania jak tam u ciebie maluszek sie pcha na świat?
Niestety nic...w poniedziałek byłam u lekarza i wszystko pozamykane, więc jeszcze nie czas dla Karolka :-(
livastrid
2010 & 2012
Ale jeszcze troche czasu ma:-)
Spoko Becioo, nie martw sie, drzwi otworza sie o czasie;-)
No, wlasnie a u Ciebie VeronicaMelania co slychac?
Spoko Becioo, nie martw sie, drzwi otworza sie o czasie;-)
No, wlasnie a u Ciebie VeronicaMelania co slychac?
xMartusiax
Mama na pełen etat;)
Witam dziewczyny.mnie rowniez niepokoi pewna sprawa...;/ otoz w poniedzialek bylam u gina i powiedzial ze martwi sie moim porodem bo maluszek jest o miesiac za duzy i ze ma bardzo duza glowe,nieproporcjonalna do reszty ciala.Kuba wazy 1,5kg(jestem w 27t.c.).bardzo mnie martwi ta duza glowka.i niechodzi tu o ten porod bo prawdopodobnie bede miec cesarke ale chodzi mi o jego zdrowie.czy to normalne ze w prawie 7miesiacu maluszek ma nieproporcjonalnie duza glokwe do reszty ciala?blagam pomozcie!!:-szok:
zuceklobacek
Początkująca w BB
Dziewczyny słuchajcie czy to normalne ok. 10tyg.ciąży ,że piersi przestają być aż tak bolesne i twarde?
tez tak mialam ale pytalam lekarki i mowila ze to normalne wiec sie nie martw jeszcze beda bolec...
Pysia29d
to jest normane że maluszek ma duzo duzo wieksza głowe! a to że jest miesiac wiekszy to tez sie nie martw bo u mnie był miesiac starszy a na 2 dzień juz miesiac młodszy! jak sie wydarłam w szpitalu na lekarzy zeby sie wkońcu zdecydowali to zrobili mi znowu usg i wyszło pośrodku!
aguska2017
xMartusiax co to za lekarz ktory martwi sie twoim porodem?a od czego on jest od tego żeby sie tobą opiekował.Ja bym sie nie martwiła że dziecko jest za duże bo z tego co piszesz to waży około 1.5 kg może razem z partnerem daliście jemu takie geny i urodzi sie 4 kg.do tego główka zawsze jest największa więc tu też bym sobie odpuściła.kochana na następnym usg pewnie będzie już wszystko w normie:-)Gorzej gdy dziecko jest za małe
livastrid
2010 & 2012
xMartusiax jak pisza kolezanki. Nie zamartwiaj sie. A w ogole usg czesto sie myli.
reklama
Pysia29d
To że sie martwi to bardzo dobrze. Przeciez jakby było cos nie tak to to ze bedzie miała opieke wcale dziecka nie wyleczy (pisze ogólnie o ciązach).O mojej ciazy kazdy lekarz mówił że się boi zrobić cesarkę,że jeszcze bedą czekac bo odpowiedzialni są za nas oboje. BYło 6 lekarzy i kazdy mi to samo powiedzial jak pytałam się o cesarkę"boimy się tej cesarki,chcemy czekać"