reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
Witam dziewczyny.mnie rowniez niepokoi pewna sprawa...;/ otoz w poniedzialek bylam u gina i powiedzial ze martwi sie moim porodem bo maluszek jest o miesiac za duzy i ze ma bardzo duza glowe,nieproporcjonalna do reszty ciala.Kuba wazy 1,5kg(jestem w 27t.c.).bardzo mnie martwi ta duza glowka.i niechodzi tu o ten porod bo prawdopodobnie bede miec cesarke ale chodzi mi o jego zdrowie.czy to normalne ze w prawie 7miesiacu maluszek ma nieproporcjonalnie duza glokwe do reszty ciala?blagam pomozcie!!:-:)szok:

to jest normane że maluszek ma duzo duzo wieksza głowe! a to że jest miesiac wiekszy to tez sie nie martw bo u mnie był miesiac starszy a na 2 dzień juz miesiac młodszy! jak sie wydarłam w szpitalu na lekarzy zeby sie wkońcu zdecydowali to zrobili mi znowu usg i wyszło pośrodku!

xMartusiax co to za lekarz ktory martwi sie twoim porodem?a od czego on jest od tego żeby sie tobą opiekował.Ja bym sie nie martwiła że dziecko jest za duże bo z tego co piszesz to waży około 1.5 kg może razem z partnerem daliście jemu takie geny i urodzi sie 4 kg.do tego główka zawsze jest największa więc tu też bym sobie odpuściła.kochana na następnym usg pewnie będzie już wszystko w normie:-)Gorzej gdy dziecko jest za małe

reklama
To że sie martwi to bardzo dobrze. Przeciez jakby było cos nie tak to to ze bedzie miała opieke wcale dziecka nie wyleczy (pisze ogólnie o ciązach).O mojej ciazy kazdy lekarz mówił że się boi zrobić cesarkę,że jeszcze bedą czekac bo odpowiedzialni są za nas oboje. BYło 6 lekarzy i kazdy mi to samo powiedzial jak pytałam się o cesarkę"boimy się tej cesarki,chcemy czekać"

Do góry