reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
wzielam no-spe i sie troche polozylam...zasnelam i jakos tak mi pzreszlo :)

dzieki ze pytasz :*

ale nastepnym razem chyba od razu zadzwonie i nie bede tyle czekac.

Ostatnia edycja:
TYle że nawet w 40 tyg może dziecko byc "niedonoszone" podobno zdarza się to u kobiet bardzo szczupłych/Mi tak mówili jak chcialam cesarke.Wysmiałam ich że wymyślaja a oni wykrakali nie mi tylko dziewczynie po mnie ktora miała cc po 40 tyg.cos miało kilo coś i nie oddychało bo zapalenie płuc mialo.

Dzwoń dzwon nawet w tej chwili.Po to sa.Ja nie mialam porodu sn ale wiekszość maja nacięte.Juz lepiej ładnie nacięte niż rozerwane wszystko.Tak jak mi rozerwali lekarze brzuch;/
twardy tak się robi cc.
Przecinają skóre na brzuchu ale macicę rozrywają rękami......szybciej sie goik.
Normalna sprawa.

bo podobno podczas porodu nacinaja cos tam zeby porod byl latwiejszy a potem zakladaja szwy ktore sa sciagane po 5 dniach...nie wiem o co z tym chodzi

dzieki dziewczyny. jak tylko bede mogla to zadzwonie do mojego ginekologa :)
Nacinają coś tam:confused:

Ostatnia edycja:
twardy to ja przed ciąża byłam bardzo szczupła ale w ciży przytyłam aż 18 kg.A mój synuś urodził sie przez cc w 38 tyg i ważył tylko 2600.Mam napisane ciąża donoszona tylko niska waga urodzeniowa.Bartuś na szczęście był zdrowiutki:-)Ja jestem nie za duża więc mój gin powiedział że dlaczego synek ma być olbrzymem i nie wiedzi nic niepokojącego w tym że taki maly sie urodzil.Za to dogoni równieśników po 2-3 miesiącach:-)Mi sie wydaje że on nie tył bo ja miałam problemy z nadciśnieniem

reklama
ja bylam wczoraj w szpitalu z tym moim kłuciem, i dowiedzialam sie ze moga to byc skurcze , ale skoro nie sa regularne to nic sie nie dzieje. na ktg zapisaly mi sie jakies, ale jeszcze nie takie do porodu.:-(
mam nadzieje ze to wszystko sie szybciej rozkreci, albo najlepiej jak mnie wezmie znienacka juz, teraz, zaraz, dzisiaj !! ja chce urodzic :-)!!

Do góry