reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
wzielam no-spe i sie troche polozylam...zasnelam i jakos tak mi pzreszlo :)

dzieki ze pytasz :*

ale nastepnym razem chyba od razu zadzwonie i nie bede tyle czekac.

Ostatnia edycja:
TYle że nawet w 40 tyg może dziecko byc "niedonoszone" podobno zdarza się to u kobiet bardzo szczupłych/Mi tak mówili jak chcialam cesarke.Wysmiałam ich że wymyślaja a oni wykrakali nie mi tylko dziewczynie po mnie ktora miała cc po 40 tyg.cos miało kilo coś i nie oddychało bo zapalenie płuc mialo.

Dzwoń dzwon nawet w tej chwili.Po to sa.Ja nie mialam porodu sn ale wiekszość maja nacięte.Juz lepiej ładnie nacięte niż rozerwane wszystko.Tak jak mi rozerwali lekarze brzuch;/
twardy tak się robi cc.
Przecinają skóre na brzuchu ale macicę rozrywają rękami......szybciej sie goik.
Normalna sprawa.

bo podobno podczas porodu nacinaja cos tam zeby porod byl latwiejszy a potem zakladaja szwy ktore sa sciagane po 5 dniach...nie wiem o co z tym chodzi

dzieki dziewczyny. jak tylko bede mogla to zadzwonie do mojego ginekologa :)
Nacinają coś tam:confused:

Ostatnia edycja:
twardy to ja przed ciąża byłam bardzo szczupła ale w ciży przytyłam aż 18 kg.A mój synuś urodził sie przez cc w 38 tyg i ważył tylko 2600.Mam napisane ciąża donoszona tylko niska waga urodzeniowa.Bartuś na szczęście był zdrowiutki:-)Ja jestem nie za duża więc mój gin powiedział że dlaczego synek ma być olbrzymem i nie wiedzi nic niepokojącego w tym że taki maly sie urodzil.Za to dogoni równieśników po 2-3 miesiącach:-)Mi sie wydaje że on nie tył bo ja miałam problemy z nadciśnieniem

reklama
ja bylam wczoraj w szpitalu z tym moim kłuciem, i dowiedzialam sie ze moga to byc skurcze , ale skoro nie sa regularne to nic sie nie dzieje. na ktg zapisaly mi sie jakies, ale jeszcze nie takie do porodu.:-(
mam nadzieje ze to wszystko sie szybciej rozkreci, albo najlepiej jak mnie wezmie znienacka juz, teraz, zaraz, dzisiaj !! ja chce urodzic :-)!!

Do góry