reklama
ika07
padziernikowa mama 06
Usprawiedliwiam sie za wczasu,od poniedziałku moje życie staje na głowie,Marcel do żłobka a ja do pracy.Nie wiem jak sobie to poukładam tak by wykraść choć troszkę dla siebie i posiedzieć na BB.Na pewno będę Was czytać regularnie a z pisaniem to sie okaże w praniu.Pamietam i będę tęsknić.
Katka
Użyszkodnik ;)
ika - w koncu dojdziesz do takiej perfekcji,ze czas sie znajdzie i na Nas.Powodzenia w pracy i zeby Maly dzielnie zniosl pobyt w zlobku.Nie dziekuj,zeby nie zapeszyc....:-)
Ja tez sie odyzwam tu,bo ostatnio w kolko na BB sie pojawialam,a teraz jest zastoj. Jestem od piatku z moimi dziewczynkamiw szpitalu <obie rozwolnienie,temperatura,Zuzia dodatkowo wymioty - jest duzo slabsza,>.Przyjechalam na sobote i niedziele do domu,zeby odzyskac troche sil.Zaraz jade tam,znowu wymienic meza,bo on musi isc od pracy jutro.Nie wiem kiedy wyjdziemy.
Pozdrawia Katka
Ja tez sie odyzwam tu,bo ostatnio w kolko na BB sie pojawialam,a teraz jest zastoj. Jestem od piatku z moimi dziewczynkamiw szpitalu <obie rozwolnienie,temperatura,Zuzia dodatkowo wymioty - jest duzo slabsza,>.Przyjechalam na sobote i niedziele do domu,zeby odzyskac troche sil.Zaraz jade tam,znowu wymienic meza,bo on musi isc od pracy jutro.Nie wiem kiedy wyjdziemy.
Pozdrawia Katka
monika3
Mama Amelki i Filipka
Jestem od piatku z moimi dziewczynkamiw szpitalu <obie rozwolnienie,temperatura,Zuzia dodatkowo wymioty - jest duzo slabsza,>.
Jejku...aż mnie ciarki przeszły :---(...moja Amelka w sobotę wymiotowała i ma temperaturę a od wczoraj dodatkowo męczy ją biegunka...Pediatra twierdzi że to wirus żołądkowy...podajemy lekarstwa i modlę się żebyśmy nie trafili z małą do szpitala...
Katuś...co mogę powiedzieć...wspólczuję i jeszcze raz współczuję :---(
gosiaczek_ryki
Październikowa Mama'06 Początkująca(y)
Właśnie wróciłam po dłuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecność
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gosiaczek wróciłam i znowu znikłas .. gdzie Wy??
Miałam wcześniej napisac, ale ... złośliwośc rzeczy martwych ... Anniaa jest widzi Nas i czyta ale nie może nic napisac :-( ... ale jak tylko sie net ponaprawia to napewno sie odezwie :-)
Miałam wcześniej napisac, ale ... złośliwośc rzeczy martwych ... Anniaa jest widzi Nas i czyta ale nie może nic napisac :-( ... ale jak tylko sie net ponaprawia to napewno sie odezwie :-)