reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

Właśnie otrzymałam sms-a od Liluni:

Leże w szpitalu, miałam plamienia, a na USG wyszło ze mam mało wód płodowych. Wylądowałam w Międzylesiu w końcu bo w żadnym szpitalu w W-wie nie było miejsc. Porażka. Mam leżeć i czekać. Pozdrawiam Asia

reklama
aska bedzie dobrze na pewno maluszek juz nadchodzi :))) szybkiego rozwiazania kochana !!!!

marma oj biedulko odpoczywaj!!

Aska trzymam kciuki zeby mała szybko wyszła :-)

Marma a Ty zaciskaj nogi i odpoczywaj...

A ja dalej mam nadzieje ze wyladuje w szpitalu dopiero w terminie na porodowke prosto.... Mam nadzieje ze bedzie ok, chociaz coraz gorzej sie czuje...

Weszłam sprawdzić co słychać a tu takie wieści - Asiu trzymam kciuki i nie denerwuj się. Jesteś pod opieką lekarzy a to najważniejsze.

Daguś wytrzymaj jeszcze troszkę.

Ostatnia edycja:
Asia - trzymam kciuki, zebys jak najszybciej zobaczyła Anię (która oczywiście po drodze zgarnie 10 pkt :tak:)
Marma - ściskaj nogi i wytłumacz Tośkowi, żeby sie tak do Ciebie nie spieszył, ma jeszcze czas :tak:
Martynka - odpoczywaj i też trzymaj sie w dwupaku jak najdłużej :-)

Nowe wieści od naszych kobitek:))

Liluni
"Czekam aż mi zrobią USG. Ale coś im się nie spieszy, chyba tu trochę poleże bo skurczy brak, tęsknie za Maciusiem, po za tym OK. Dzięki za pamięć. Buziaki"

Marmy
"Na razie sytuacja opanowana. Jeżeli wszystko będzie ok to przy optymistycznym założeniu wypuszczą mnie w poniedziałek.Dzięki za pamięć i zainteresowanie. Pozdrowienia dla dziewczyn"

Asia może Anulka zrobi dziś imieninowy prezent Maciusiowi!? Trzymam kciuki za Was!!!!!!

Marma oj coś za bardzo się Tośkowi spieszy. Oby jeszcze troszkę w brzuszku posiedział.

Info od Asi

Dziś z USG wyszło że wody płodowe w normie, skurczy brak wiec jutro moze mnie wypuszczą do domu no chyba że coś się ruszy.

reklama
Do góry