reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

Hej napisała do mnie Martyna w południe ale nie mogłam wcześniej wam przekazać bo miałam napięty dzionek

Z badań nic nie wychodzi, więc nie wiem po co mnie tu trzymają tak w sumie. Moze na obchodzi coś mi wiecej powiedzą. A tak to mam leżeć i się nie ruszać.

reklama
Wiadomości od Wioli

Myślę że jutro się wszystko wyjaśni. Myślę o Was i pamiętam. I postaram się możliwie szybko was poinformować. Na razie leżę i trochę się stresuje. Pozdrawiam

Hej
Wczoraj dostałam sms-ka od Wioli ale coś mi komp szwankował i dlatego dopiero teraz przekazuje

Hej jutro idziemy do domku. Ja juz sie czuje dobrze ale poczatki PO byly trudne. Malutki tez ok. Pozdrowki

Czyli dzisiaj wracają!!!!
Na fotkowym fotka Stasia:))))

Wiadomosć od Marmy:

Ja znowu w szpitalu. Dostałam nagle silnych skurczy i pojechałam do lekarza. Młody się przekręcił i wstawił sie główką w kanał rodny i naciska szyjkę. Szyjka jeszcze bardziej skrócona, miękka i od środka rozwiera się od ucisku. Narazie tylko fenoterol, leżenie i obserwacja, a jutro dalsze badania. Dostępu do neta na razie nie mam. Pozdrowienia dla dziewczyn. Daga

reklama
Do góry