reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

mam wieści od Asi
Leżą jeszcze w szpitalu bo Ani nasiliła się żółtaczka i od wczoraj jest naświetlana przy czym strasznie płacze a Asi serce się kraja. Pozdrawia nas

reklama
pozdrowienia Aska trzymaj sie mialam to samo z wiktoria! tez miala silna zoltaczke i lezala 2 doby na lampach plakala i ciagle okularki zdejmowala a jak zwrocilam uwage poloznej to sie dowiedzialam ze nie maja na odziale tylko jej :no:
bedzie dobrze!

Ojej współczuję, ale to dla jej dobra.
My tego nie przechodziliśmy, więc nie wiem jak to jest.
Za to pamiętam dziewczynę, która urodziła dzień wcześniej niż ja i tak bardzo mi zazdrościła jak wychodziłam ze szpitala.
Płakała bardzo, że jej maleńka musi leżeć pod tymi lampami.
A mnie było smutno.

Asiu już niedługo wyjdziecie do domku.

Oj myślałam, że jakieś wieści od Asi a tu nic. Może już jest w domku....

Staś też był, a właściwie jeszcze jest troszkę żółty, wypisali go z żółtaczką, ale chyba nie taką mocną, bo nawet mu badań nie robili, tylko położna kazała przepajać glukozą.

Wiolu a po co przepajać glukozą? Czy ty karmisz sztucznie czy naturalnie piersią?
Może spróbuj samą wodą.
Ach te metody położnych :no:

U nas Sebcio też wyszedł z lekką żółtaczką i kazano mi go układać przy oknie w wózku aby łapał światło a żółtaczka zniknie szybciutko.

reklama
Hehe ja wiedziałam ze tak bedzie :-D Dagmara trzymam kciuki zeby szybko i łatwo poszło :-)
Ja sobie dzis szkole podarowałam, ale moze jutro sie przejade to tez mi wody odejda :D???

No a P bedzie dzisiaj wieczorem i jutro po poludniu juz jedzie, no chyba ze sie u mnie coś zacznie wiec trzymac kciuki, bo ja nie chce zeby wyjezdzał :-D Wiec ja jutro albo poniedzialek :-D hehe

Do góry