reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Dagmara napisała mi że może nas czytać (przez komórkę) ale niestety nie może pisać[trzymajcie się na baczności WIELKA SIOSTRA PATRZY:))- mój nie Dagmary tekst]. Serdecznie Was pozdrawia i w poniedziałek jak bedzie coś wiecej wiedziała da znać.

Od Wioli nie mam wieści, wiec jutro napiszę do niej.

Oj dziewczyny, trzymam kciuki żeby było ok.
Mi ciagle dokuczaja te bóle, na fotelu u gina niby wszystko ok było, wiec nie wiem o co chodzi :-( Mam nadzieje, ze ja nie wyląduje w szpitalu...

Dagmara, Wiola - trzymam kciukasy!!! Chłopaki - cierpliwości, nie pchajcie się jeszcze na świat! no bo w końcu, gdzie Wam będzie lepiej niż u mamy :)

Mam wieści od Wioli

Jutro odstawiają jej leki i zapadnie decyzja co dalej. Ma nadzieję ze wyjdzie bo strasznie tęskni za małym. Reszte w szczegółach opisze jak wróci.

Wiadomości od Marmy

dzis zmniejszają jej dawki leków i moze jutro mnie wypuszczą. wszystko zależy od jutrzejszych wyników. Pozdrowienia dla dziewczyn i dzięki za wsparcie.

Przepraszam że dopiero teraz piszę ale mój dostawca netu miał awarię i dopiero teraz mam połączenie ze światem.

reklama
Do góry