reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Witajcie!!!!
tak dawno mnie nie było że nie wiem jak nadrobię zaległości, i nie wiem od czego mam zacząć
AGAMIR- GRATULACJE!!!!!!! aż zazdroszczę , śliczny!!!!!!
DOROTKO- 3mam kciuki za Ciebie i Oliwkę i jeśli mogłabym coś pomóc- (jestem analitykiem medycznym lub jak kto woli diagnostą laboratoryjnym) daj znać

A u nas dni szybko mijają. Skończyłam kurs prawa jazdy i niestety jestem już po 2 egzaminowych porażkach , które (może to się wam wydawać śmieszne) chyba przeżywam bo śnią mi się po nocach.
Zreszttą już się zastanawiam po co mi prawko - okazało się, że mała ma chorobę lokomocyjną- wymiotuje już po 10!!!! minutach jazdy MASAKRA!!!!
a z innych rzeczy to : MAMY WRESZCIE WŁASNE MIESZKANKO!!! na kredyt :-( ale jest. Obecnie jestem na etapie urządzania pokoiku Alicji, a dokładniej wybieram karnisze i firanki.
Maluda się nam rozbiegała na całego, ale za to nie chce mówić :-( nic tylko ba , da , pa , ga :-( Umie wejść na wagę i się zważyć, obsługiwać wieżę i walić w klawiaturę ile sił. Za to mamy poważny problem z kolacją- po kąpieli krzesełko parzy, jest histeria, stójki i w ogóle strasznie to wygląda. Kaszka jest beee a ja nie wiem czym ją zastąpić bo młoda niezbyt garnie się do gryzienia.
pozdrawiam Was i mam nadzieje że teraz już bede mogła podczytywać Was częściej

Dorotka! Bądźcie dzielne!
Aż i się serce kraje.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy

Agamir GRATULACJE! Sliczny bobas!
I duży chłop. A tak się martwiłaś!
Poryczałam się jak bóbr!
Ja już też chcę mojego ktośka zobaczyć!
Tym bardziej, że zaczynam czuć pierwsze nieśmiałe puk-puk w brzuszku...
Zapomniałam jakie to przyjemne!

USTINJA witamy I zagladaj jak najczesciej do nas Dzieki za checi pomocy :-)
MALENO no to super ze zaczynasz czuc ktoska Zaniedlugo pewnie dowiesz sie kto w brzuszku gosci :-) Nie dziwie sie ze nie mozesz sie juz doczekac narodzin ktosia :-)

Dzieki dziewczyny za kciuki Pisalam do Czarnej eska Ale widze ze jeszcze do was nie dotarla :-)

Zostajemy niestety w szpitalu najprawdopodobniej do srody Bo na jutro beda jakies wyniki z krwi dzisiejszej A w srode laryngolog musi opisac lekarzom wynik badania sluchu Bo wedlug endokrynologow i tej babki co robila to badanie TO ZE SLUCHEM OLIWKI NIE DO KONCA JEST COS OK :-(
***** jak nie urok to sraczka Ale jakos zabardzo sie tym nie przejmuje Bo znam ja i wiem ze ona slysze :-)
No ale zostac do srody musze :-(

reklama
Do góry