mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorotka trzymajcie się z Oliwcią, myślimy o Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorka pewnie ja mysle ze odpoczynek duzo ci da, wyspisz sie nabierzesz sil i bedziesz sie lepiej czuladzieki dziewczyny za wpsarcie Dzis na kilka minut G przyjechal Zalatwil sobie na czwartke wolne Ja musze jechac na chwile do domu bo dzwonili zas do mnie z urzedu musze tam dojsc do piatku bo inaczej kasy za kilka dni pazdziernika nie dostane :-(
Wymyslilam aby troche zaoszczedzic drogi i kasy Ze jutro wieczorek G przyjedzie do szpitala Zostanie w szpitalu z Oliwka a ja pojade jutro wieczorem do domu Rano w czwartek zalatwie urzad i przyjade do szpitala Tylko nie wiem czy dam rade Oliwke zostawic na wieczor i noc z tata Nie wiem czy ja dam rade wytrzymac Ale z drugiej strony Taka jedna spokojna noc bez Oliwki mi sie przyda Taki odpoczynek Co myslicie ?
Chyba jednak tak robie bo warto chwile odpoczac
Lece bo G zaraz jedzie do domu Musze isc do Oliwki
MILEGO WIECZORKU
PODPISUJĘ SIĘ POD WYPOWIEDZIĄ mINISIdzieki dziewczyny za wpsarcie Dzis na kilka minut G przyjechal Zalatwil sobie na czwartke wolne Ja musze jechac na chwile do domu bo dzwonili zas do mnie z urzedu musze tam dojsc do piatku bo inaczej kasy za kilka dni pazdziernika nie dostane :-(
Wymyslilam aby troche zaoszczedzic drogi i kasy Ze jutro wieczorek G przyjedzie do szpitala Zostanie w szpitalu z Oliwka a ja pojade jutro wieczorem do domu Rano w czwartek zalatwie urzad i przyjade do szpitala Tylko nie wiem czy dam rade Oliwke zostawic na wieczor i noc z tata Nie wiem czy ja dam rade wytrzymac Ale z drugiej strony Taka jedna spokojna noc bez Oliwki mi sie przyda Taki odpoczynek Co myslicie ?
Chyba jednak tak robie bo warto chwile odpoczac
Lece bo G zaraz jedzie do domu Musze isc do Oliwki
MILEGO WIECZORKU
Nic dodać nic ująć;-)A ja się podpisuję pod wypowiedzią Minisi i Gosi - wyspana mama, to szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko:-)