reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
dzieki dziewczyny za wpsarcie Dzis na kilka minut G przyjechal Zalatwil sobie na czwartke wolne Ja musze jechac na chwile do domu bo dzwonili zas do mnie z urzedu musze tam dojsc do piatku bo inaczej kasy za kilka dni pazdziernika nie dostane :-(

Wymyslilam aby troche zaoszczedzic drogi i kasy Ze jutro wieczorek G przyjedzie do szpitala Zostanie w szpitalu z Oliwka a ja pojade jutro wieczorem do domu Rano w czwartek zalatwie urzad i przyjade do szpitala Tylko nie wiem czy dam rade Oliwke zostawic na wieczor i noc z tata Nie wiem czy ja dam rade wytrzymac Ale z drugiej strony Taka jedna spokojna noc bez Oliwki mi sie przyda Taki odpoczynek Co myslicie ?
Chyba jednak tak robie bo warto chwile odpoczac
Lece bo G zaraz jedzie do domu Musze isc do Oliwki
MILEGO WIECZORKU

dzieki dziewczyny za wpsarcie Dzis na kilka minut G przyjechal Zalatwil sobie na czwartke wolne Ja musze jechac na chwile do domu bo dzwonili zas do mnie z urzedu musze tam dojsc do piatku bo inaczej kasy za kilka dni pazdziernika nie dostane :-(

Wymyslilam aby troche zaoszczedzic drogi i kasy Ze jutro wieczorek G przyjedzie do szpitala Zostanie w szpitalu z Oliwka a ja pojade jutro wieczorem do domu Rano w czwartek zalatwie urzad i przyjade do szpitala Tylko nie wiem czy dam rade Oliwke zostawic na wieczor i noc z tata Nie wiem czy ja dam rade wytrzymac Ale z drugiej strony Taka jedna spokojna noc bez Oliwki mi sie przyda Taki odpoczynek Co myslicie ?
MILEGO WIECZORKU
Dorka pewnie ja mysle ze odpoczynek duzo ci da, wyspisz sie nabierzesz sil i bedziesz sie lepiej czula:tak:

MILEGO WIECZORKU
PODPISUJĘ SIĘ POD WYPOWIEDZIĄ mINISI:tak::tak::tak:

Dorotko jejku normalnie mam łzy w oczach jak czytam o Oliwce :-(

Trzymajcie się :-) Dzielne z was babki :-)
Ps. A "wolna" noc Ci sie przyda żeby zregenerowac siły, tylko wypocznij i nie mysl zbytnio o tym wszystkim, Oliwka nie bedzie sama tylko z tatusiem, wiec nie ma co sie zbytnio przejmowac ze jedną noc nie jestes z nią... :-) Głowa do góry :-)

reklama
Do góry