reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Dorotka oczywiście, że Oli kojarzy miejsca gdzie się jej coś przykrego zrobiło i płakać będzie. Ale pamiętać za kilka lat nie powinna. Co prawda Aniu ja pamiętam swój pobyt ze szpitala jak miałam dwa latka (bardzo dokładnie i tak jak Mama Maksa pisała, mamę przez szybkę tylko oglądałam), ale żadnej traumy przed lekarzami i szpitalem nie mam.
Mama Maksa no to mnie zmroziło.... Boże jedynym dobrze, że tamte czasy nie wrócą już nigdy. Potworność....

A Ja od rana takie radosne wieści dostałam
Wczoraj o 21:07 urodził się Maks waga 3050 i 54 cm. Widziałam go 10 sek bo zabrali go di inkubatora ja ledwo żyje miałam znów krwotok podczas cesarki boli okropnie. AGAMIR

GRATULACJE!!!!!!!!!!

CZARNA dzieki za super wiadomosc :-)
AGAMIR SERDECZNIE GRATULUJE :-)

Tylko po co do inkubatora?Duzy chlopczyk z niego :-)

Ja zaniedlugo tez na jakis czas znikne Na 15 masza roczkowa Po niej goscie a o 18 do szpitala Bede pisala eski Ale mam nadzieje ze szybko uda nam sie wrocic moze juz jutro :-)

gratulacje8.jpg

reklama
Do góry