reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

Dorotka napisała wczoraj (ale nie miałam czasu wejsc na bb) ze

Laryngolog jednak widział badania i potwierdził płyn w uszach. Ale dalsze diagnozy i ewentualne leczenie bedzie robiła u siebie bo tam nie wiadomo kiedy by ja przyjeli:tak::tak: na 90 % dzis wychodza i dzis beda wyniki z krwi Oliwki

Wiesci od Agamir

Mały ma jeszcze antybiotyk wiec po dzisiejszych badaniach bedzie wiadomo kiedy do domku. Ja juz sie czuje dosc dobrze te 7 kg co przybrałam to juz poszło, brzuch jeszcze boli ale da sie wytrzymac. Wazne ze mały jest ze mna a nie w inkubatorze:tak::tak:

przesłała mi fotke ale nie ma kabla by wam pokazac:(((((((

reklama
My dzis jesdnak nie wychodzimy I nie wiem kiedy wyjdziemy :-(
Oliwka dostala 3 razy dziennie antybiotyk na te jej uszy dozylnie Wlasnie bylam z nia zas na kuciu Zakladali jej wenfol I ma na raczce kolo paluszkow Na szczescie udalo sie zalozyc za 1 razem Ale Oliwka widzi ten wenflon i bardzo sie zalila ze go ma Normalnie pokazywala raczke i strasznie palakala Wlasnie zasnela Ja pije duzo melisy bo juz nie wyrabiam Jestem taka zmeczona Juz kazalam G wziasc jutro wolne aby byl ze mna caly dzien Ja musze sie przewioetrzyc Antybiotyk na 5 dni ale moze po piatku doustnie Wiec spodziewam sie ze najwczesniej w piatek wyjdziemy Masakra Jestem zdolowana

Aha te powtorzone wyniki badania z krwi Na hormon Plci co wyszedl zly za pierwszym razem teraz tez wyszedl zly :-(
Ale najwazniejszym badaniem jest to co bedzie wynik za miesiac Jak on bedzie zly to dostanie hormony w tabletkach ale ona jest za mala na hormony I jak sie potwierdzi choroba to chormony bedziemy brali od 4 roku zycia Oliwki Jeszcze 3 lata Szkoda ze tak dlugo trzeba czekac aby zaczac ja leczyc :-(

Dorotko tak mi przykro i nie wiem co napisać. Dzielna jesteś i Oliwia też mała bohaterka. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Niby przypadek, a już dużo wiadomo o co chodzi. Podobnie było z oczkami mojej Martynki i już jestem troche spokojniejsza. A jeśli trzeba bedzie Oliwię leczyć, to już wiadomo na co i kiedy. Późno nie późno. Jak wcześniej nie można, to chyba trzeba zaufać. Tulę mocno!!!

reklama
Nie wiem co nowego mogłabym dodać do słów dziewczyn... Dorotka myślę o Was i wierzę, że będzie dobrze. Dobrze, że dostanie ten antybiotyk dożylnie, bo szybciej i skuteczniej pomoże. Trzymajcie się obie, dziewczynki!
Agamir jeju!!!!!!Jaki kochany Maksiu!!!! Fajnie, że masz go już przy sobie:tak:

Do góry