reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Mam wiadomość od Dorotki leżą z Oliwką w szpitalu. Na razie nic nie wiadomo. Jak coś będę wiedziała to napisze. Chyba ze prędzej do któreś z was się odezwie.

reklama
Madzia czekamy na Ciebie!!
Dorotka trzymam kciuki za Oliwke!! :-(

O 6,40 dostalam sma od MARTYNKI :tak:

"No cioteczki , o 3 bylam w szpitalu .Rafalek urodzil sie dokladnie o 6 ,waga 3,830 ,59 cm.Jestem zmeczona i obolala ,ale szczesliwa :-D"

Ja jej napisalam ze GRATULUJE i ze zazdroszcze heheheh

"Hehe nie ma czego zazdroscic ,zaraz wszystkie bedziecie tulic malenstwa,u mnie nie bylo zadnych oznak i co ?:-Dteraz lezymy i odpoczywamy ,Dajcie znac jak ktoras sie rozpakuje.A Rafalek niby duzy ale i tak malutki.Teraz jeszcze potrzebuje instrukcje obslugi :-D"

MARTYNKA SEDECZNE GRATULACJE

sms od MARTYNKI :-)

"Leze sobie obolala i zmeczona .Maly possal cyca moze z 15 min i caly czas spi,narazie jestem zakrecona i boje sie sama cokolwiek zrobic ,ale jakos dam rade :-)A co tam na BB ? "

Sms od MARTYNKI :-)
"Maly dalej praktycznie caly czas spi i nie chce za bardzo jesc,walcze z nim,ale to leniuch i na razie woli spac"

Martynka jest niesamowita:))) prawie urodziła w domku i zamiast odpoczywac narzeka ze mały spi:)))) Wyszalał sie przed porodem to odpoczywa teraz:)

Sms od MARTYNKI
"Jak wszystko bedzie ok to jutro wyjdziemy .Maly pojadl w nocy troche i troche rano ,ogolnie ma troche problem z lapaniem brodawki ,ale jakos go zmuszam ,teraz znowu spi .Ja dalej obolala i zmeczona bo jeszcze w sumie praktycznie nie spalam.Jakos przymulona jestem "

A ja sobie wspominam i az oczy mokre się zrobiły:zawstydzona/y: To juz rok prawie :szok: Mały spał, przed chwila sie obudził i go tak mocno przytuliłam i sobie przypomniałam jaki był malutki, a jaki teraz duzy i juz biega praktycznie :-D Ale ten czas zapieprza :eek::sorry::-D

reklama
Dziewczyny!! mam wieści od Dorotki, ale jeszcze stare z około 15..przepraszam, że dopiero teraz!! Po pracy byłam na spacerze z Szymkiem, potem zakupy i tak zeszło.. wpadłam jakas godzine temu na forum, ale nie zdażyłam napisać i musiałam wyjść:
" Nie wiem sama co jej jest. Płacze non stop i wida że coś ją boli, chyba brzuszek. Odwodnila sie i jest wlasnie pod kroplówką. Dzis jedyne co zjadła to kilka łyżeczek zupki i nic więcej. Leży pod kroplówką, a gorączka spada i zaś rośnie."

Do góry