reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Madzia czekamy na Ciebie!!
Dorotka trzymam kciuki za Oliwke!! :-(
A ja sobie wspominam i az oczy mokre się zrobiły To juz rok prawie Mały spał, przed chwila sie obudził i go tak mocno przytuliłam i sobie przypomniałam jaki był malutki, a jaki teraz duzy i juz biega praktycznie Ale ten czas zapieprza
Dorotka trzymam kciuki za Oliwke!! :-(
O 6,40 dostalam sma od MARTYNKI
"No cioteczki , o 3 bylam w szpitalu .Rafalek urodzil sie dokladnie o 6 ,waga 3,830 ,59 cm.Jestem zmeczona i obolala ,ale szczesliwa "
Ja jej napisalam ze GRATULUJE i ze zazdroszcze heheheh
"Hehe nie ma czego zazdroscic ,zaraz wszystkie bedziecie tulic malenstwa,u mnie nie bylo zadnych oznak i co ?teraz lezymy i odpoczywamy ,Dajcie znac jak ktoras sie rozpakuje.A Rafalek niby duzy ale i tak malutki.Teraz jeszcze potrzebuje instrukcje obslugi "
MARTYNKA SEDECZNE GRATULACJE
sms od MARTYNKI :-)
"Leze sobie obolala i zmeczona .Maly possal cyca moze z 15 min i caly czas spi,narazie jestem zakrecona i boje sie sama cokolwiek zrobic ,ale jakos dam rade :-)A co tam na BB ? "
Sms od MARTYNKI :-)
"Maly dalej praktycznie caly czas spi i nie chce za bardzo jesc,walcze z nim,ale to leniuch i na razie woli spac"
Martynka jest niesamowita)) prawie urodziła w domku i zamiast odpoczywac narzeka ze mały spi))) Wyszalał sie przed porodem to odpoczywa teraz
Sms od MARTYNKI
"Jak wszystko bedzie ok to jutro wyjdziemy .Maly pojadl w nocy troche i troche rano ,ogolnie ma troche problem z lapaniem brodawki ,ale jakos go zmuszam ,teraz znowu spi .Ja dalej obolala i zmeczona bo jeszcze w sumie praktycznie nie spalam.Jakos przymulona jestem "
A ja sobie wspominam i az oczy mokre się zrobiły To juz rok prawie Mały spał, przed chwila sie obudził i go tak mocno przytuliłam i sobie przypomniałam jaki był malutki, a jaki teraz duzy i juz biega praktycznie Ale ten czas zapieprza
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Kurcze, mam nadzieje, ze z Oli bedzie wszystko dobrze. Buziam mocno
no wlasnie ja tez mysle o Oliwce bo tak nagle cos dopadlo i odrazu tak mocno :-(moze jak brzuszek bolacy goraczka i brak apetytu to cos zwiazanego z ukladem moczowym??moja wika tak mialaWysłałam teraz na jej stary numer zobaczymy. Troche sie martwie:-(
reklama
Dziewczyny!! mam wieści od Dorotki, ale jeszcze stare z około 15..przepraszam, że dopiero teraz!! Po pracy byłam na spacerze z Szymkiem, potem zakupy i tak zeszło.. wpadłam jakas godzine temu na forum, ale nie zdażyłam napisać i musiałam wyjść:
" Nie wiem sama co jej jest. Płacze non stop i wida że coś ją boli, chyba brzuszek. Odwodnila sie i jest wlasnie pod kroplówką. Dzis jedyne co zjadła to kilka łyżeczek zupki i nic więcej. Leży pod kroplówką, a gorączka spada i zaś rośnie."
" Nie wiem sama co jej jest. Płacze non stop i wida że coś ją boli, chyba brzuszek. Odwodnila sie i jest wlasnie pod kroplówką. Dzis jedyne co zjadła to kilka łyżeczek zupki i nic więcej. Leży pod kroplówką, a gorączka spada i zaś rośnie."