reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Przepadły bez śladu:-:)-:)-:)-(
Tak mysle ze mogłaby któraś lekko zmodyfikować liste październikowych dzieciaczków. Tzn zrobić nową a tą sie usunie. Bo dużo nowych dzieciaczków jest;-)

Czesc dziewczyny serdecze pozdrawiam. Nie wykreslajcie mnie z pazdziernikowych mam. U nas doba za krótka czasu brakuje na wszystko. Antolo rosnie jak na drozdzach chodzi juz na dwoch trzymany za raczki wyszedł mu juz 5 zab . Fasolka rosnie choc jeszcze nie widac. Ja ciagne resztka sił zmeczenie praca i jeszcze dodotkow umowa o dzieła.Pozdrawiam z całego serca

Witajcie mamuśki :-)
Jesteśmy i my: Ja i Amelcia :-)
Troszkę czasu minęło od ostatniej naszej wizyty na forum :-( ale jakoś po powrocie do pracy nie możemy się odnaleźć :no: Amelcia od 1.5 miesiąca "chodzi" do żłobeczka i na szczęście jest już wszystko ok :happy: początki były bardzo ciężkie i płaczliwe!!! teraz......tylko wejdę do żłoba, Melusia zobaczy dzieci i opiekunki i.....mama może sobie jechać do pracy ;-)W pracy.... czas strasznie szybko leci:rofl2: jeszcze nie zdążyłam nacieszyć się powrotem :happy: Amelcia ma już dwa ząbki :-) pięknie siedzi i zaczyna naukę raczkowania:-) od kąd poszła do żłobeczka stała się samodzielna i mniej marudna!!!! nareszcie inni moga na nią spojrzeć!!! :-)

agamir no to barwa dla Antosia :-) Przynajmniej Kacpero ma kogo gonić ;-):-D On też zaczyna chodzić jak się go trzyma za rączki tylko na razie do tyłu a nie do przodu. Do przodu i w bok wychodzi mu przy meblach :-D

reklama
Do góry