reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

reklama
Hej dziewczynki! Widze, ze watek ruszyl pelna para, a tu przeciez dopiero koniec maja! Co to za czerwcowki hym?
Nanulika, ogromne wyrazy wspolczucia, nie mam slow na te trudna sytuacje... Jestes bardzo dzielna i silna kobieta.

Jesli chodzi o mnie, to na szczescie nie wykryli bialka w moczu, ale dalej mnie tu trzymaja - na razie do poniedzialku. Potem powtorza badania i jesli bedzie wszystko super, mam szanse na wypis. Tylko nie bardzo w niego wierze... Cisnienie jest niskie dopoki nie zrobie czegokolwiek - wystarczy ze troche pochodze albo sie schyle i juz cuda ;/. Poki co leze wiec grzecznie i czekam na pelne 37 tyg., bo ich zdaniem to dopiero jest donoszona ciaza.

Caluje i dziekuje za Wasze wsparcie!

Nowe wieści od Kamili:
"Hej u nas wada nerki niestety się potwierdziła, jutro mamy dodatkowe badania by zobaczyć co dalej. Milan ciągle przy cycu, ssak głodomór ;-) Co słychać na bb? Buziaki dla ciotek od Milanka który właśnie śpi i słodko się uśmiecha."

reklama
Wow, widze, ze ruszylyscie z kopyta z tymi porodami :) gratuluje szczesliwym mamusiom i zazdroszcze. U nas dobrych niusow brak, po tygodniu na patologii znowu wieczorem trafilam na blok porodowy. Cisnienie sie popsulo i doszedl megabol nadbrzusza. Dali dwie kroplowki i jakis zastrzyk i do rana przeszlo, chociaz cisnienie znowu sie psuje. Najgorsze, ze ten bol prawdopodobnie zwiazany z watroba - jestem po pobraniu mnostwa krwi i beda potwierdzac. Mimo tego wszystkiego na obchodzie dowiedzialam sie, ze "nie ma planu, bedzie obserwacja i mozliwe, ze wroci pani do domu (dobry zarcik) lub ciaza zostanie rozwiazana, co ciekawe, moze i naturalnie. Na razie wiem, ze nix nie wiem i wcale mi sie tu nie podoba :(

Do góry