reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

Od 19 jestem na sali. Ogólne wrażenie super, jedynie samo badanie ginekologiczne to komszar. Az się rozdarłam i uciekałam z fotela :)

Jesteśmy we dwie na sali do cc więc super. O 24 po ktg bedziemy wiedzialy ktora pierwsza idzie jutro na stół.
Jutro o 6 mamy się umyć jakimś specjalnym płynem, dostaniemy antybiotyk i między 8 a 10 zabieg.

Jak będę sie dobrze czula to nawet w 2 dobie bede mogla brykac do domu. Standardowo wypuszczają w 3 dobie.

Proszę o kciuki!!!!!

reklama
Mamy następnego maluszka :-)
" Hej tu Lena. Dziś sn o 16.25 przyszedł na świat Igorek. Waży 3700 i ma 59 cm. Już karmiliśmy piersią, już nawet ładnie się załatwił. Mnie nacięli, mam 2 szwy. Porodu wam nie będę opisywać, powiem tylko tyle, że bez znieczulenia, bo tu nie dają, jedynie jak mnie szyli dostałam znieczulenie, ale miejscowe i i tak wszystko czułam, bóle miałam z brzucha, resztę opiszę jak wypuszczą nas do domku i będę miała chwilkę. Pozdrowienia dla wszystkich cioć z bb ;-)"

Przekopiuję to również tutaj, żeby wszystkie zauważyły:

Przekazuje wieści ze również Snoopy dzis urodziła
biggrin.gif

Malutka Oliwka przyszła na świat o 5:25 waży 3030g i 54cm. Gratki jeszcze raz
wink2.gif
yes2.gif

Sms od Magnii:Dzis podjeli wreszcie decyzje o zakonczeniu ciazy. O 6 rano mialam cisnienie 160/103 i wciaz rosnie, mam tez zle proby watrobowe. Leze na porodowce, obnizaja cisnienie i planuja cc. Dzis wiec powinien pojawic sie Tomaszek - prosimy ciocie o kciuki i modlitwe :*

reklama
pisałam do verity ale widzę nie dała znać...:-(

Oliwka przyszła na świat 29.05 o 5:25 SN ważyła 3030gr i mierzyła 54cm:-D Już jesteśmy w domku, maleńka jest przecudna i ciągle spiocha;-) Cyckujemy się mamy się świetnie w miarę możliwości będę zagladała częściej:-)

Do góry