reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

Od 19 jestem na sali. Ogólne wrażenie super, jedynie samo badanie ginekologiczne to komszar. Az się rozdarłam i uciekałam z fotela :)

Jesteśmy we dwie na sali do cc więc super. O 24 po ktg bedziemy wiedzialy ktora pierwsza idzie jutro na stół.
Jutro o 6 mamy się umyć jakimś specjalnym płynem, dostaniemy antybiotyk i między 8 a 10 zabieg.

Jak będę sie dobrze czula to nawet w 2 dobie bede mogla brykac do domu. Standardowo wypuszczają w 3 dobie.

Proszę o kciuki!!!!!

reklama
Mamy następnego maluszka :-)
" Hej tu Lena. Dziś sn o 16.25 przyszedł na świat Igorek. Waży 3700 i ma 59 cm. Już karmiliśmy piersią, już nawet ładnie się załatwił. Mnie nacięli, mam 2 szwy. Porodu wam nie będę opisywać, powiem tylko tyle, że bez znieczulenia, bo tu nie dają, jedynie jak mnie szyli dostałam znieczulenie, ale miejscowe i i tak wszystko czułam, bóle miałam z brzucha, resztę opiszę jak wypuszczą nas do domku i będę miała chwilkę. Pozdrowienia dla wszystkich cioć z bb ;-)"

Przekopiuję to również tutaj, żeby wszystkie zauważyły:

Przekazuje wieści ze również Snoopy dzis urodziła
biggrin.gif

Malutka Oliwka przyszła na świat o 5:25 waży 3030g i 54cm. Gratki jeszcze raz
wink2.gif
yes2.gif

Sms od Magnii:Dzis podjeli wreszcie decyzje o zakonczeniu ciazy. O 6 rano mialam cisnienie 160/103 i wciaz rosnie, mam tez zle proby watrobowe. Leze na porodowce, obnizaja cisnienie i planuja cc. Dzis wiec powinien pojawic sie Tomaszek - prosimy ciocie o kciuki i modlitwe :*

reklama
pisałam do verity ale widzę nie dała znać...:-(

Oliwka przyszła na świat 29.05 o 5:25 SN ważyła 3030gr i mierzyła 54cm:-D Już jesteśmy w domku, maleńka jest przecudna i ciągle spiocha;-) Cyckujemy się mamy się świetnie w miarę możliwości będę zagladała częściej:-)

Do góry