Papillonek1980
Fanka BB :)
U mnie objawy ciąży były dopiero w 7-8 tygodniu, a i to delikatne. Na becie 2200 nie miałam widocznego zarodka, był sam pęcherzyk. Zero objawów. Fakt, że w naszej państwowej przychodni nie mieli najnowszego USG. U mnie serduszko pojawiło się dopiero dwa tygodnie później. Najpierw było pusto, za tydzień zarodek, a za kolejny tydzień zarodek z serduszkiem.Chyba pójdę
A masz jakiekolwiek objawy?
Moim zdaniem lekarka nieopatrznie i niepotrzebnie rzuciła podejrzenie, aby ci nerwów napsuje. Mi bardzo znana neurolog powiedziała, że mój 2 latek ma rdzeniowy zanik mięśni albo dystrofię. Co przeżyłam to moje. Zanim doszły wyniki badań, zanim skonsultowałam gdzie indziej, to z łóżka nie wychodziłam. Całe dnie wyłam, że go stracę. Bałam się, że umrze. Aż mąż wziął wolne, zajął się dzieckiem, bo nie byłam w stanie sobie z tym poradzić. Od teraz zawsze każdą poważniejszą diagnozę konsultuje z dwoma lekarzami. Conajmniej. I mimo splendoru, prof dr habilitowana, kobieta się pomyliła. Nie powinna była rzucać tak poważnych diagnoz na podstawie podejrzeń, bez badań.