Madziszy
Fanka BB :)
W ciąży która wlasnie zakończyła się szczęśliwym rozwiazaniem 14.08.2022 miałam podobnie zrobiłam tesy poszłam ok 2 tyg później do lekarza by to 5tc i lekarz stwierdził że raczej nic z tego nie będzie nie widać zarodka....że mam przyjść za 2 tyg w co raczej wątpi bo pewnie do tego czasu poronięCześć dziewczyny
Może ktoś miał podobna sytuacja, bo zwariuje
Ostatnia miesiączka 16.07
14.08 powinnam dostać okres,ale nie ma.
16.06 zrobiłam test ciążowy i odrazu pojawiło się 2 kreski. Objawow brak.
19.08 USG lekarz stwierdził że nic nie widać, że jeszcze zawczesnej ,to według niej 4 tydzien ,jakąś kropeczka tam jest ,ale nieznanej lokalizacji i że dla niej to ciąża biochemiczna i najlepiej przyjść za 2-3tygodnie na ponowne USG.
Dostałam skierowanie na BETA HCG
19.08-1618
21.08-2618
Obecnie nie mam żadnych objawow ciąży, i bardzo się martwię,nie wiem czego się spodziewać.
Płakałam jak bóbr a mój mąż mówi do mnie nie wiesz co się robi idz na ip powiedz że jesteś w młodej ciąży i dlatego nie masz karty ciąży bardzo cię boli brzuch i sprawdzą
I tak zrobiłam i rzeczywiście w szpitalu wyszło że jest zarodek i bijące serduszko
Wedlug usg i om termin porodu się nawet pokrywał i był wyznaczony na 15.08.2022 córcia urodziła się dzień przed
Poszłam do tego lekarza jeszcze tylko raz bo i tak zrobił mi wyrzuty po co polazłam do szpitala
Znalazłam super lekarza we wlasnej przychodni
Dzisiaj malutka ma 2 tygpdnie