reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zwierzątkowo.

reklama
przeciez wszystkie psy chrapia i puszczaja baki ;-)No, chyba ze buldogi sa w tych dziedzinach wybitnie utalentowane :-p

Buldożki to fajna rasa .Moje jak chrapią skubańce to mnie budzą .
Lepiej dają po garach niż mój mąż :-D:-D:-D:-D

aksmobulka sliczny buldozek! MNie sie marzy wlasnie bialo czarny!

Azula Twoja tez piekna ale przeciez nie ma musu wystaw, nie bylo Was stac to trzeba bylo nie jezdzic i tyle, ja tez chce rasowego, wystawy mi sie marza ale nie mam czasu i nie bede miala narazie..

A co do pierdzenia i chrapania to kazdy pies to robi, nasza Pola bardzo chrapie. Co do pierdzenia to pierdzi tylko wtedy gdy dostanie cos ponad sucha karme. No i jesli sucha karma jest niezbyt dobrej jakosci. Dostaje taka z wyzszej polki i zero pierdzenia wiec mysle, ze kazdy pies pierdzi po czyms a nie dlatego, ze jest takiej a nie innej rasy;)

wyczytalam dzis w prasie dzieciecej, ze dzieci, ktore od urodzenia wychowuja sie z psem/kotem wg. badan amerykanskich uczonych przeprowadzonych w Finlandii o 30% rzadziej sie przeziebiaja i o 50% rzadziej choruja na zapalenie ucha w tym tez ucha srodkowego :-)

Bardzo pocieszające Kugela :-). Przynajmniej na coś się to nasze czarne futro przyda ;-):-D (nasza kotka Fufu). A nie tylko, żeby ją głaskać i to kiedy ona ma na to ochotę :-D;-)

Ollena musu wystaw nie ma ale szkoda było zmarnować suki u nas piesków zawsze jest kilka ,a wujek się zajmuje hodowlą uznaliśmy ,że ma dobre pochodzenie niech ma szczeniaki.Zawsze od wujka coś potem dostaniemy Dla mnie akurat rodowód to najmniej istotna sprawa,

reklama
kugela nie zawsze- znam przypadek ze dziecko ma ciagle problemy z uchem i ciagle ma zapalenie- mimo kotka w domu;-)

Do góry