reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zwierzątkowo.

reklama
ooo to się może przyda na coś nasze rude futro, chociaż te badania to pewnie trzeba przez 3 dzielić a szczególnie jeśli są amerykańskie.. no ale tu inny przypadek ;-)
a to nasza zwierzyna (nigdy nie miałam czasu wstawić zdjęć
P1110292.jpg DSC07706.jpg DSC07765.jpg

jeszcze personalia:
rudy pers- Garfield
mahoniowa sweterka- Tequila :-)

Ostatnia edycja:
Ale fajna statuetka w kształcie kota, wygląda jak prawdziwy! ;-)

Moja kota z racji koloru jest mało fotogeniczna, zazwyczaj po jakimś czasie okazuje się, że czarna plama na zdjęciu to kota :-p

Gabrysio 019.jpg

tak, statuetkę kupiłam w sklepie z ozdobami;-)
ee no Yola, co Ty.. przecież ta plama jest bardzo widoczna..
a ja uwielbiam czarne koty, od małego miałam ich kilka, a teraz rudzielec
Tymszan uwielbia targać kota za ogon.. i za wąsiska.. o tak.:-D

Dziewczyny fajniste zwierza.Uwielbiam swetery:-);-):tak:ale nie miałam choć psów już było sporo :-DUnas kiedyś też czarna kicia mieszkała ale ,że wychodząca na dwór była kiedyś nie wróciła000_0166-1.jpg000_0302.jpgA to persica Viwien(miała 3 lata i dostała zapalenia otrzewnej) rano wydawała mi się nieswoja więc postanowiłam ją jak wrócę z pracy zabrać do weterynarza .Było już po południu zapóźno:-(U nas zawsze po kilka zwierzaków na raz mieszka .Teraz wyjątkowo niedużo :tak:

A to moje kociątko :-)

Załączniki

• 18092007051.jpg
    18092007051.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 73
  • P3134871.jpg
    P3134871.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 89
  • PA281542.jpg
    PA281542.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 83
łądne te kociaki
DrAsia ale ma morskie oczeta, sliczne
JA nie mam zadnego zwierzaka i nigdy nie miałam i raczej miec nie bede :)

reklama
Do góry