Flaurka
Fanka BB :)
Ha - ciekawam Waszej reakcji na psie kupy, jak zauważycie obcego psa walącego kasztany w Waszą piaskownicę lub na trawnik, gdzie bawi sie Wasze dziecko. I nie gadac mi tu o ogrodzonych ogrodkach Waszych domków - bo jak sie pies załatwia u was to wasza sprawa, ale jak pies załatwia sie tam, gdzie moga sie bawic dzieci - chocby na trawniku w parku czy lasku - to juz jest niefajnie.
Kugela - nie wiem czy 5 km masz wedrowac, ale kupy psow wyrzuca sie do specjalnych koszy na to, a te raczej nie sa gęsto ustawione. Ale wiesz - ja tez pampkow nie wyrzucam za okno - mam dziecko i robie tak jak trzeba - czego zyczylabym sobie od wlascicieli psów. Zapraszam na obojetnie jakie osiedle w Polsce wieczorowa pora - skręca czlowieka - nic przez trawnik iść sie nie da, bo psy zaminowały wszystko.
Kugela - nie wiem czy 5 km masz wedrowac, ale kupy psow wyrzuca sie do specjalnych koszy na to, a te raczej nie sa gęsto ustawione. Ale wiesz - ja tez pampkow nie wyrzucam za okno - mam dziecko i robie tak jak trzeba - czego zyczylabym sobie od wlascicieli psów. Zapraszam na obojetnie jakie osiedle w Polsce wieczorowa pora - skręca czlowieka - nic przez trawnik iść sie nie da, bo psy zaminowały wszystko.
Ostatnia edycja: