little_nina
Fanka BB :)
Tamten skacze na wszystkich i to paskudnie mało delikatnie. A ja lubie jak pies jednak jakieś minimum wpojone ma, sama zanim zdecydowałam się na psa, to zastanawiałam się przez rok, czytałam o wychowaniu, rozmawiałam z NORMALNYMI posiadaczami tej rasy itd. I nie było nawet opcji że pies zostanie pozostawiony sam sobie z wychowaniem ;-)
W ogóle z dużą częścią preparatów w sklepach zoologicznych to ściema jest. Najlepsze są często ciasteczka dla psów, dobre do kawy (skład jak ciasteczka ludzie, tylko cukru mniej). Z dużą ilością rzeczy jest tak że nie warto na nie wydawać, miałam taki przykład z np. matami do siusiania dla szczeniaków. W zoologicznym, paczka 10szt takich mat dla szczeniąt 60x60cm kosztowała prawie 30zł. Za paczkę podkładów higienicznych (to samo co maty do siusiania ;-)) w aptece dawałam 12zł, 60x90cm 10 szt.
Z suchymi karmami też niezła jazda jest, ale to raczej w drugą stronę
W ogóle z dużą częścią preparatów w sklepach zoologicznych to ściema jest. Najlepsze są często ciasteczka dla psów, dobre do kawy (skład jak ciasteczka ludzie, tylko cukru mniej). Z dużą ilością rzeczy jest tak że nie warto na nie wydawać, miałam taki przykład z np. matami do siusiania dla szczeniaków. W zoologicznym, paczka 10szt takich mat dla szczeniąt 60x60cm kosztowała prawie 30zł. Za paczkę podkładów higienicznych (to samo co maty do siusiania ;-)) w aptece dawałam 12zł, 60x90cm 10 szt.
Z suchymi karmami też niezła jazda jest, ale to raczej w drugą stronę