reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

Skoro to moze byc od dzwigania to moze tez od pasa poporodowego? Wcisnelam sie w niego ze trzy razy i moze taki tego efekt? Hmm...

reklama
Czy któraś z Was karmi WYŁĄCZNIE piersią(nawet bez dopajania),a mimo to dostała już @ :confused:

Ja tak karmię i nie dopajam nawet w upały,bo mała nie chce butelki i nie używam smoczka,bo wypluwa i krztusi się(chociaż uczyłam- bezskutecznie).Jak na razie nie mam @,ale coś ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na okres i nie wiem,czy czasem nie dostanę...

Ja tak karmię i nie dopajam nawet w upały,bo mała nie chce butelki i nie używam smoczka,bo wypluwa i krztusi się(chociaż uczyłam- bezskutecznie).Jak na razie nie mam @,ale coś ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na okres i nie wiem,czy czasem nie dostanę...
Agnieszka podpisuje sie pod Twoimi słowami bo u mnie identycznie. jedyna róznica to mały nie mała;-);-) ale cała reszta już się zgadza w 100%:tak:

Agnieszka77, jak Nadusia nie akceptuje butelki to gdy zostawiasz swojego M z dzieckiem, to bez zapasu pokarmowego? bo ja sie schizuje przed wyjsciami i zostawiam min 100 ml odciagnietego mleka, czesto jak wracam to oczywiscie nie do końca wypite ale zawsze cos

reklama
no nieźle - tez bym tak chciała...
moja przyjaciółka tez dostała @ po ok 12 m-cach od porodu, może ja tez będę taką szczęściarą, hehe

Do góry