reklama
evelinka
Fanka BB :)
Czy któraś z Was karmi WYŁĄCZNIE piersią(nawet bez dopajania),a mimo to dostała już @
N
nataliak
Gość
u mnie tak bylo, po okolo 10tygodniach od porodu dostalam @ przy wylacznym karmieniu piersia.
Czy któraś z Was karmi WYŁĄCZNIE piersią(nawet bez dopajania),a mimo to dostała już @
tak po 7 tygodniach od porodu :-(
awru
u mnie póki co cisza ;-)
Agnieszka77
Ja tak karmię i nie dopajam nawet w upały,bo mała nie chce butelki i nie używam smoczka,bo wypluwa i krztusi się(chociaż uczyłam- bezskutecznie).Jak na razie nie mam @,ale coś ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na okres i nie wiem,czy czasem nie dostanę...
Agnieszka podpisuje sie pod Twoimi słowami bo u mnie identycznie. jedyna róznica to mały nie mała;-);-) ale cała reszta już się zgadza w 100%Ja tak karmię i nie dopajam nawet w upały,bo mała nie chce butelki i nie używam smoczka,bo wypluwa i krztusi się(chociaż uczyłam- bezskutecznie).Jak na razie nie mam @,ale coś ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na okres i nie wiem,czy czasem nie dostanę...
malina29
Mama debiutująca
Agnieszka77, jak Nadusia nie akceptuje butelki to gdy zostawiasz swojego M z dzieckiem, to bez zapasu pokarmowego? bo ja sie schizuje przed wyjsciami i zostawiam min 100 ml odciagnietego mleka, czesto jak wracam to oczywiscie nie do końca wypite ale zawsze cos
annika1801
zainteresowana
u mnie po porodzie córeczki,przy ciągłym karmieniu piersią,pierwszą @ dostałam jak mała miała 11 miesięcy
zobaczymy jak bedzie tym razem
zobaczymy jak bedzie tym razem
reklama