reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

Agnieszka77, jak Nadusia nie akceptuje butelki to gdy zostawiasz swojego M z dzieckiem, to bez zapasu pokarmowego? bo ja sie schizuje przed wyjsciami i zostawiam min 100 ml odciagnietego mleka, czesto jak wracam to oczywiscie nie do końca wypite ale zawsze cos
Jak wychodzę wieczorem,to wtedy jak ją uśpię i po kąpieli (zasypia ok.21) i śpi ciągiem bez przebudzenia do 3.00-3.30.W kazdym razie nawet jak pójdzie spać później to śpi ciagiem 6-6,5 godziny.Jest to już sprawdzone,więc się nie boję,ale w najgorszym wypadku jesteśmy umówieni na telefon.W ciągu dnia jesli potrzebuję wyjść,to zostawiam mu ja nakarmioną albo uśpiona po jedzeniu i nie ma mnie 1,5-2 godziny.Wyjścia wieczorne zdają egzamin,bo ani razu się nie przebudziła;-)

reklama
Hej
U mnie też @ brak,a już prawie 3 tyg piersią nie karmię.Jutro wybieram się do gin,bo jestem ciekawa czy coś zmieniło z moją nadżerką.Mam nadzieję,że znikła,bo strasznie się boję zabiegu.Obojetnie czy laser czy wymrażanie.Po łyżeczkowaniu po porodzie,mam dosyć jakichkolwiek zabiegów.

To w końcu ja się wypowiem,jakoś się zabierałam długo do tego.
U mnie krwawienie trwały do 7 tygodnia,jak dla mnie za długo.Po pierwszym dziecku tyle nie miałam.A w ogóle tak wywnioskowałam ze to okres był bo miałam ból brzucha ,i jasna krew leciała ale krótko i po tygodniu powtórka i tez ból brzucha.I po tym czasie cisza jak na razie.Jak wyliczyłam to powinnam dostać wczoraj,ale jakoś nic nie ma.Byłam w piątek u ginekologa wszystko w porządku.Przepisała mi Azalię,już wykupiłam i czekam nie cierpliwe na taka miesiączkę.
Pozdrawiam!

ja jak syna karmiłam wyłącznie piersią to przez 8 miesięcy nie miałam @.. pojawiła się jak przestałam karmić.. koło 8-9 miesięcy po... teraz też na razie ni widu ni słychu... ale karmienie na wyłączność...

A u mnie właśnie było ze tez po cesarce byłam i po miesiacu dostałam normalnie miesiączkę
Dziewczyny które karmią piersią a nie maj miesiączki,odczuwacie coś ból jakby miała być miesiączka a jej nie ma?

A u mnie właśnie było ze tez po cesarce byłam i po miesiacu dostałam normalnie miesiączkę
Dziewczyny które karmią piersią a nie maj miesiączki,odczuwacie coś ból jakby miała być miesiączka a jej nie ma?

jeśli to występuje głównie podczas karmienia to nic innego jak dalsze skurcze macicy.. ja to miałam nawet jak karmiłam w 6 miesiącu życia mojego syna... a @ było brak

Mnie bolało przez dwa dni potem zaczęłam krwawić standardowe 4 dni i po zakończeniu nadal mnie brzuch boli chociaż minął już prawie tydzień. Ale to nie musiał być okres. Biorę tabletki i lekarz powiedział, że mogę sobie krwawić co jakis czas.

reklama
dziewczyny jak ma se Wasza waga po azali? ja własnie dostałam choc nie chce,ale recepte mam wcisnieta przez lekarza.......zapewiał ze po azalii sie nie tyje..ale w ulotce jest o przyroscie wagi a ja tyje po anty.......

Do góry