reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

No własnie nie rozumiem z czego wynikają te rozbieżności w opiece po porodzie. Ja nie jadłam w sumie 48 godzin, ostatni posilek to bylo śniadanie w poniedzialek (jechalam na porodowke z zamiarem rodzenia sn, a jak sie okazalo ze musze miec cesarke to oczywiscie nie jadlam nic do konca dnia) a kolejny w srode rano (zupe mleczna) i pozniej zupa na obiad. Nie pamietam czy jadlam kolacje. W ogole to jak czytam Wasze posty to mam wrazenie ze sie nade mna w tym szpitalu znecali :crazy:

PS. Wlasnie dostalam @ i po Waszych postach az sie boje :szok:

reklama
Ja dostałam @ przedwczoraj i jak do tej pory nie jest źle, tzn. lepiej i to o wiele niż przed ciążą. Wcześniej były mdłości, biegunka, skrzepy i okropny ból brzucha, a teraz lekki ból i krwawienie normalne. Mam nadzieję, że już tak zawsze będzie :tak:

hmmm, ja nadal bez @... jak tak WAs czytam to sporo dziewczyn ma @ już za sobą albo w trakcie
no ciekawa jestem kiedy mnie nawiedzi - sczzerze to bardzo mi się ten brak @ podoba

ja jakos nigdy nie narzekalam na @, fakt ze przez rok zdazylam o niej zapomniec ale teraz jak mozna wrocic do tamponow i jest tak lajtowa jak przed ciaza to nie robi mi to roznicy ;)

A u mnie z @ to falszywy alarm byl :szok:
Wczoraj po poludniu bolal mnie brzuch, a wieczorem zaczelo ze mnie cieknac, przyodzialam sie na noc w podpachy niemal po sam pas, rano wstaje a tam sucho :baffled: I do tej pory nic. Co to kurcze bylo?

Bozuwi, tez tak miałam dwa razy. Nagle zaczynało się ze mnie lać, po czym po dniu przechodziło. Myślę, że to było spowodowane upałami i tym, że sie przedźwigałam.

hmmm, ja nadal bez @... jak tak WAs czytam to sporo dziewczyn ma @ już za sobą albo w trakcie
no ciekawa jestem kiedy mnie nawiedzi - sczzerze to bardzo mi się ten brak @ podoba
ja tez bez jeszcze i wcale mi niespieszno:) choc cos mnie brzuch juz kilka dni pobolewa to pewnie mnie nawiedzi wkrotce:/

Bozuwi, tez tak miałam dwa razy. Nagle zaczynało się ze mnie lać, po czym po dniu przechodziło. Myślę, że to było spowodowane upałami i tym, że sie przedźwigałam.

Ja też nie mam @,co do tych krwawień,o których piszecie,to była u mnie położna dzisiaj i mówiła,że takie krwawienia mogą występować- nadmiar hormonów po ciąży i ze to nic groznego.

reklama
Przedźwignięcie też mogło być,bo gin nie pozwolił mi jeszcze na siłownie chodzić, z tego względu,że przy zbyt dużym wysiłku można dostać krwotoku,dlatego od września zaczynam(miałam pękniętą szyjkę,ale nie wiem,czy to od tego zależy i ma jakiś wpływ)

Do góry