reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Skoro to moze byc od dzwigania to moze tez od pasa poporodowego? Wcisnelam sie w niego ze trzy razy i moze taki tego efekt? Hmm...

reklama
Czy któraś z Was karmi WYŁĄCZNIE piersią(nawet bez dopajania),a mimo to dostała już @ :confused:

Ja tak karmię i nie dopajam nawet w upały,bo mała nie chce butelki i nie używam smoczka,bo wypluwa i krztusi się(chociaż uczyłam- bezskutecznie).Jak na razie nie mam @,ale coś ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na okres i nie wiem,czy czasem nie dostanę...

Ja tak karmię i nie dopajam nawet w upały,bo mała nie chce butelki i nie używam smoczka,bo wypluwa i krztusi się(chociaż uczyłam- bezskutecznie).Jak na razie nie mam @,ale coś ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na okres i nie wiem,czy czasem nie dostanę...
Agnieszka podpisuje sie pod Twoimi słowami bo u mnie identycznie. jedyna róznica to mały nie mała;-);-) ale cała reszta już się zgadza w 100%:tak:

Agnieszka77, jak Nadusia nie akceptuje butelki to gdy zostawiasz swojego M z dzieckiem, to bez zapasu pokarmowego? bo ja sie schizuje przed wyjsciami i zostawiam min 100 ml odciagnietego mleka, czesto jak wracam to oczywiscie nie do końca wypite ale zawsze cos

reklama
no nieźle - tez bym tak chciała...
moja przyjaciółka tez dostała @ po ok 12 m-cach od porodu, może ja tez będę taką szczęściarą, hehe

Do góry