reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

reklama
Ale to co jak okresu nie ma,To tabletek nie można brać np.tej azali?Bo jak czytałam ze powinno się wziasc od pierwszego krwawienia

Martika, mnie brzuch nie boli. Nic a nic.
Przy karmieniu Jagody pierwszą @ dostałam po 9 miesiącach. Po porodzie @ były bezbolesne ale za to bardziej obfite.

A jak regularne powinny byc miesiączki po porodzie? Ja dostałam pierwszą 25 czerwca i do tej pory nic... Normalnie mam schizę, czy znów nie jestem w ciązy, bo niestety słabo mi wychodzi branie tej azalii... zdarza mi sie spóźnić z tabletką... nie lubimy gumek, więc chyba sie zdecyduje na wkładkę, bo na razie w ciążę zachodzic nie chcę... Czekam na kolejną @ i idę do ginki pogadać co z tą wkładką... Jeszcze nie wiem co na to mój M. bo jak mu o tym mówie, to takie dziwne miny robi i nic nie mówi... chyba nie jest zadowolony z mojego pomysłu... On chciałby się za rok zabrac za robienie kolejnego dziecia... Ja wczesniej tez tak chciałam, ale ostatnio stwierdzam, że nie dam rady... - ciąża i malutkie dziecko w domu, a potem dwójka maluszków... Potrzebuję trochę czasu. Najlepiej jakby różnica między dziećmi wyniosła 4 lata, no ewentualnie mogą być też 3 lata.

Ja miałam nadżerkę przed porodem i obecnie na szczęście już jej nie mam.

Właśnie gin,po pierwszym porodzie,mówiła,że jeśli planuję jeszcze jedno dziecko to lepiej nie usuwać,bo zazwyczaj pęka ona przy porodzie.

Poszłam do gin w poniedziałek a ona na urlopie :wściekła/y: I muszę czekąć do przyszłego piątku.Aż wstyd,że dopiero idę na kontrolną wizytę po porodzie:zawstydzona/y:

reklama
Mysle ze niejednego zwisa w zyciu widzial, wiec nie masz sie czym przejmowac ;-)

Ja ciagle nie mam @, czasami troche sobie pokrwawie (poplamie raczej) i koniec. Profilaktycznie w pas sie na razie nie wciskam, bo mam wrazenie ze to zaczelo sie od dnia kiedy postanowilam zmiazdzyc swoj wiszacy brzuch, no i czekam na prawdziwa @, zeby w koncu wiedziec kiedy wzmoc ostroznosc podczas przytulanek bo na razie nie chce mi sie brac pigul :-p

Do góry