reklama
M
martika311
Gość
Ale to co jak okresu nie ma,To tabletek nie można brać np.tej azali?Bo jak czytałam ze powinno się wziasc od pierwszego krwawienia
Krwawienie wystąpi PO owulacji, jak chcesz być zabezpieczona przed następną ciążą to bierzAle to co jak okresu nie ma,To tabletek nie można brać np.tej azali?Bo jak czytałam ze powinno się wziasc od pierwszego krwawienia
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Martika, mnie brzuch nie boli. Nic a nic.
Przy karmieniu Jagody pierwszą @ dostałam po 9 miesiącach. Po porodzie @ były bezbolesne ale za to bardziej obfite.
Przy karmieniu Jagody pierwszą @ dostałam po 9 miesiącach. Po porodzie @ były bezbolesne ale za to bardziej obfite.
A jak regularne powinny byc miesiączki po porodzie? Ja dostałam pierwszą 25 czerwca i do tej pory nic... Normalnie mam schizę, czy znów nie jestem w ciązy, bo niestety słabo mi wychodzi branie tej azalii... zdarza mi sie spóźnić z tabletką... nie lubimy gumek, więc chyba sie zdecyduje na wkładkę, bo na razie w ciążę zachodzic nie chcę... Czekam na kolejną @ i idę do ginki pogadać co z tą wkładką... Jeszcze nie wiem co na to mój M. bo jak mu o tym mówie, to takie dziwne miny robi i nic nie mówi... chyba nie jest zadowolony z mojego pomysłu... On chciałby się za rok zabrac za robienie kolejnego dziecia... Ja wczesniej tez tak chciałam, ale ostatnio stwierdzam, że nie dam rady... - ciąża i malutkie dziecko w domu, a potem dwójka maluszków... Potrzebuję trochę czasu. Najlepiej jakby różnica między dziećmi wyniosła 4 lata, no ewentualnie mogą być też 3 lata.
evelinka
Fanka BB :)
Nie,mnie nie boli.Może tak szybko nie nadejdzie :-)A u mnie właśnie było ze tez po cesarce byłam i po miesiacu dostałam normalnie miesiączkę
Dziewczyny które karmią piersią a nie maj miesiączki,odczuwacie coś ból jakby miała być miesiączka a jej nie ma?
Dołączam się do pytania koleżanki. Martwi mnie ten sam problemA jak regularne powinny byc miesiączki po porodzie? Ja dostałam pierwszą 25 czerwca i do tej pory nic... Normalnie mam schizę, czy znów nie jestem w ciązy
Frigga
Fanka BB :)
Ja miałam nadżerkę przed porodem i obecnie na szczęście już jej nie mam.
Właśnie gin,po pierwszym porodzie,mówiła,że jeśli planuję jeszcze jedno dziecko to lepiej nie usuwać,bo zazwyczaj pęka ona przy porodzie.
Poszłam do gin w poniedziałek a ona na urlopie I muszę czekąć do przyszłego piątku.Aż wstyd,że dopiero idę na kontrolną wizytę po porodzie
Aż wstyd,że dopiero idę na kontrolną wizytę po porodzie
ja jeszcze nie byłam, wstydze sie pokazac z takim zwisem mojemu przystojnemu lekarzowi
reklama
Mysle ze niejednego zwisa w zyciu widzial, wiec nie masz sie czym przejmowac ;-)
Ja ciagle nie mam @, czasami troche sobie pokrwawie (poplamie raczej) i koniec. Profilaktycznie w pas sie na razie nie wciskam, bo mam wrazenie ze to zaczelo sie od dnia kiedy postanowilam zmiazdzyc swoj wiszacy brzuch, no i czekam na prawdziwa @, zeby w koncu wiedziec kiedy wzmoc ostroznosc podczas przytulanek bo na razie nie chce mi sie brac pigul
Ja ciagle nie mam @, czasami troche sobie pokrwawie (poplamie raczej) i koniec. Profilaktycznie w pas sie na razie nie wciskam, bo mam wrazenie ze to zaczelo sie od dnia kiedy postanowilam zmiazdzyc swoj wiszacy brzuch, no i czekam na prawdziwa @, zeby w koncu wiedziec kiedy wzmoc ostroznosc podczas przytulanek bo na razie nie chce mi sie brac pigul