KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Monika nie wiem co to moglo byc ale powinnas chyba skontaktowac sie z lekarzem. Moze niunia bawila sie pepowinka ale lepiej to sprawdz i dbaj o siebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje ze wszystko sie okaze ok. zniose wszystkoi poswiece wiele zeby tylko moja dzidzia byla zdrowa
Cześć dziewczynki.
Czy któraś może mi podpowiedzieć co to było????:---(
Dodam że te wszytkie obrawy pojawiały sie odrazu jak poprzedni znikał.
POMOCY!!!
Teraz boli mnie tylko głowa.Monika ,ja tez miałam całkiem podobne objawy przedwczoraj. Zrobiło mi sie tak dziwnie zaraz po obiedzie.też stałam jakby obok siebie, niby widziałam ale nie widziałam, nie mogłam czytać liter nie mogłam mówić ,tak mi sie przynajmniej wydawało.Po 5 min zazcęłam wracać do siebie, rozpłakałam sie zaczęły mi dretwiec palce o prawej reki.Po rozmasowaniu wróciło mi czucie w palcach. Zmierzyłam sobie cisnienie i cukier, Wszystko w normie cisnienie 110/'70, cukier 111. Nie wiem co to mogło byc. W sobote ide do lekarza to sie popytam. Ale boje sie zeby znowu cos takiego mi sie nie zdarzyło. Napisz czy juz czujesz sie dobrze?
Inja izba przyjęć przeleciał mi przez głowę.
Dobra ja lecę do lekarza jak wrócę to wszystko zamelduję.