Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
haha gigant mały mi rośnie;-) tylko jak on sie przecisnie przez .....wiadomo co
Jak i wszedl tak i wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha gigant mały mi rośnie;-) tylko jak on sie przecisnie przez .....wiadomo co
A jak dzisiaj, lepsze samopoczucie?
Dziewczyny co jaki czas lekarz bada wam szyjkę macicy?? Bo ja miałam ostatnio badaną jakieś 6 tygodni temu i nie wiem czy to nie za rzadko
Teraz juz bede miala wizyty co trzy i co dwa tygodnie, wiec bede caly czas na biezaco;-)
Mi lekarz sprawdza szyjkę co miesiąc jak mam wizytę. Myślałam ostatnio,ze mi się skraca szyjka czy coś,bo tak dziwnie mam,że kopniaki czuje w różnych miejscach(tzn, nie to mnie dziwi). MArtwiło mnie to,że czasem jak kopnie to promieniuje mi ból tak jakby w pochwie-nie wiem czy to normalne-ale tak to odczuwam-myślałam,ze maluszek jest nisko-ale lekarz powiedział,ze szyjka w porządku. No i teraz nie wiem czy to normalne. Mój malec to wielki wiercipiętek.
Czy w też czasem odczuwacie tak nisko kopniaka?
Za to na twarnienie brzucha, zamiast nospy mam brac dopochwowo luteine. Jak wystapi twardnienie to przez 5 dni 2x1, a jak nie to poki co nie aplikowac sobie.