reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
w takim razie trzymam kciuki za wizyte
Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem głowy? Łebek mi pęka już od wczoraj i zaraz chyba sie wściekne
Jak nie pomaga mi zjedzenie czegos, litr wody i pare minut na powietrzu to jedynie paracetamol dziala ;-)
irka252
Czerwcowa mama 2009
Cypisia a nie leciał ci sluz z pochwy taki przezroczysty galaretowty ? Mi czesto po wysiłku twardnieje brzuch a pozniej leca mi własnie takie przezroczyte galaretowate sluzy (przypominaja czop sluzowy) ale w mniejszej ilosci i teraz juz sie martwie czy mi tez sie cos nie skraca. Choc u mnie to norma i tak od 30 tyg zawsze skraca mi sie szyjka macicy i robi rozwarce a dzieci rodze i tak 3 dni po terminie.
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Witajcie kochane ból nie ustępuje, poszłam dzis do mojego GP posłuchał serduszka, ale ja wiem że z maluskiem jest ok bo czuje jak bryka w brzuszku
Tylko te bóle podbrzusza, dziś ledwo do ośrodka doszłam takie kłucie w podbrzuszu i juz nie po bokach tylko na srodku a to raczej nic dobrego
LEkarz powiedział że moze to być od cc które miałam w pierwszej ciąży i może blizna mnie boli na macicy
Dał mi skierowanie do szpitala, aby zrobili usg zaraz jade tylko mezus wróci z pracy, mam nadzieję że nic złęgo się nie dzieje
Bardzo się boję
Tylko te bóle podbrzusza, dziś ledwo do ośrodka doszłam takie kłucie w podbrzuszu i juz nie po bokach tylko na srodku a to raczej nic dobrego
LEkarz powiedział że moze to być od cc które miałam w pierwszej ciąży i może blizna mnie boli na macicy
Dał mi skierowanie do szpitala, aby zrobili usg zaraz jade tylko mezus wróci z pracy, mam nadzieję że nic złęgo się nie dzieje
Bardzo się boję
Irka- powiem ci że się trochę przestraszyłam bo ja mam takie objawy jak piszesz i brzuch mi twardnieje. Ups. A jakie badanie może wykazać czy szyjak się za bardzo nie skraca? Zwykłe ginekologiczne czy jakieś inne?Cypisia a nie leciał ci sluz z pochwy taki przezroczysty galaretowty ? Mi czesto po wysiłku twardnieje brzuch a pozniej leca mi własnie takie przezroczyte galaretowate sluzy (przypominaja czop sluzowy) ale w mniejszej ilosci i teraz juz sie martwie czy mi tez sie cos nie skraca. Choc u mnie to norma i tak od 30 tyg zawsze skraca mi sie szyjka macicy i robi rozwarce a dzieci rodze i tak 3 dni po terminie.
Witajcie kochane ból nie ustępuje, poszłam dzis do mojego GP posłuchał serduszka, ale ja wiem że z maluskiem jest ok bo czuje jak bryka w brzuszku
Bardzo się boję
Z maleństwem jest dobrze a to najważniejsze i tylko spokojne niedenerwuj maluszka niepotrzebnie a bóle - no cóż może taki urok tej ciąży ? Daj znać jak wrócisz z usg.
Andzia ja przed ciążą miałam ciągle migreny, a już w weekendy to bankowo. Wtedy zasłaniałam okna i spałam, spałam i spałam. A im dłużej spałam tym bardziej mnie głowa bolała. A od kiedy zaszłam tylko raz miałam atak i wtedy mąż zabrał mnie na długi spacer a ból jakby ręką odjął.
Jeden apap na pewno nie zaszkodzi, nie popadajmy w przesadę, ale osobiście polecam przewietrzenie się.
Jeden apap na pewno nie zaszkodzi, nie popadajmy w przesadę, ale osobiście polecam przewietrzenie się.
reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja tez mam nadzieje Dilajla ze wszystko okay z Toba i maluszkiem ;-)
Mnie dopadlo jakies przeziebienie,moja Viki dwa dni temu miala tylko katarek a na mnie uderzylo chyba ze zdwojona sila,mam nadzieje ze obejdzie sie bez mocniejszych specyfikow
Mnie dopadlo jakies przeziebienie,moja Viki dwa dni temu miala tylko katarek a na mnie uderzylo chyba ze zdwojona sila,mam nadzieje ze obejdzie sie bez mocniejszych specyfikow