reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Cypisia najważniejsze, że wszystko jest pod kontrolą, zobaczysz na pewno wszystko się skończy dobrze:tak:

tricolor trzymam kciuki aby badanie wyszło dobrze,ale na pewno tak będzie bo jak by mogło być inaczej:biggrin2:

reklama
Cypisia a nie leciał ci sluz z pochwy taki przezroczysty galaretowty ? Mi czesto po wysiłku twardnieje brzuch a pozniej leca mi własnie takie przezroczyte galaretowate sluzy (przypominaja czop sluzowy) ale w mniejszej ilosci i teraz juz sie martwie czy mi tez sie cos nie skraca. Choc u mnie to norma i tak od 30 tyg zawsze skraca mi sie szyjka macicy i robi rozwarce a dzieci rodze i tak 3 dni po terminie.

Witajcie kochane ból nie ustępuje, poszłam dzis do mojego GP posłuchał serduszka, ale ja wiem że z maluskiem jest ok bo czuje jak bryka w brzuszku
Tylko te bóle podbrzusza, dziś ledwo do ośrodka doszłam takie kłucie w podbrzuszu i juz nie po bokach tylko na srodku a to raczej nic dobrego
LEkarz powiedział że moze to być od cc które miałam w pierwszej ciąży i może blizna mnie boli na macicy
Dał mi skierowanie do szpitala, aby zrobili usg zaraz jade tylko mezus wróci z pracy, mam nadzieję że nic złęgo się nie dzieje
Bardzo się boję

Cypisia a nie leciał ci sluz z pochwy taki przezroczysty galaretowty ? Mi czesto po wysiłku twardnieje brzuch a pozniej leca mi własnie takie przezroczyte galaretowate sluzy (przypominaja czop sluzowy) ale w mniejszej ilosci i teraz juz sie martwie czy mi tez sie cos nie skraca. Choc u mnie to norma i tak od 30 tyg zawsze skraca mi sie szyjka macicy i robi rozwarce a dzieci rodze i tak 3 dni po terminie.
Irka- powiem ci że się trochę przestraszyłam bo ja mam takie objawy jak piszesz i brzuch mi twardnieje. Ups. A jakie badanie może wykazać czy szyjak się za bardzo nie skraca? Zwykłe ginekologiczne czy jakieś inne?

Witajcie kochane ból nie ustępuje, poszłam dzis do mojego GP posłuchał serduszka, ale ja wiem że z maluskiem jest ok bo czuje jak bryka w brzuszku
Tylko te bóle podbrzusza, dziś ledwo do ośrodka doszłam takie kłucie w podbrzuszu i juz nie po bokach tylko na srodku a to raczej nic dobrego
LEkarz powiedział że moze to być od cc które miałam w pierwszej ciąży i może blizna mnie boli na macicy
Dał mi skierowanie do szpitala, aby zrobili usg zaraz jade tylko mezus wróci z pracy, mam nadzieję że nic złęgo się nie dzieje
Bardzo się boję

Z maleństwem jest dobrze a to najważniejsze i tylko spokojne niedenerwuj maluszka niepotrzebnie a bóle - no cóż może taki urok tej ciąży ? Daj znać jak wrócisz z usg.

Andzia ja przed ciążą miałam ciągle migreny, a już w weekendy to bankowo. Wtedy zasłaniałam okna i spałam, spałam i spałam. A im dłużej spałam tym bardziej mnie głowa bolała. A od kiedy zaszłam tylko raz miałam atak i wtedy mąż zabrał mnie na długi spacer a ból jakby ręką odjął.
Jeden apap na pewno nie zaszkodzi, nie popadajmy w przesadę, ale osobiście polecam przewietrzenie się.

15406844d8.png

dilajla mam nadzieję ,że już po wizycie w szpitalu i że wszystko jest w porządku, dawaj znaki co i jak:tak:

reklama
Ja tez mam nadzieje Dilajla ze wszystko okay z Toba i maluszkiem ;-)

Mnie dopadlo jakies przeziebienie,moja Viki dwa dni temu miala tylko katarek a na mnie uderzylo chyba ze zdwojona sila,mam nadzieje ze obejdzie sie bez mocniejszych specyfikow:zawstydzona/y:

Do góry