reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
A tak z ciekawosci spytam, czy ktoras bedzie robila lub robila badania na GBS (paciorkowce grupy B)
Kobietki zadna z Was nie robi czy wszystkie robily?? Bo nie wiem jak w Polsce podchodza do tych badan wiem, ze w UK trzeba na wlasna reke zrobic??
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Pierwsze słysze
Wlasnie tego sie obawiam, ze w Polsce jeszcze bardziej pomijaja te bakterie.
Magni jakie miałaś te wyniki, jeśli mozna spytać,bo ja robiłam wczoraj i mam 75 i 71?Byłam dziś u diabetologa.. 2 tyg kłucia paluchów się opłaciły, cukier mam w normie po posiłkach również. Mogę jeść wszystko tylko ostrożnie. Pani doktor mnie osłabiła bo stwierdziła ze wyniki są nawet ciut za niskie i czy się czasem nie głodzę.Zapytałam ją Pani doktor czy ja wyglądam na kogoś kto się głodzi?
W poniedziałek do ginekolog, mam nadzieje ze podpatrzę płeć lokatora bo USG będę miała na bank. Trzymajcie kciuki w poniedziałek ;-)
Gumisia nie wiem o które wyniki ci chodzi czy po glukozie czy potem już jak kontrolowałam je przez 2 tyg. Po glukozie miałam bardzo dziwne dlatego była konsultacja u diabetologa (na czczo 113 po 2 godzinach po glukozie 104)Magni jakie miałaś te wyniki, jeśli można spytać,bo ja robiłam wczoraj i mam 75 i 71?
A po posiłkach to różnie ale miałam ustawione górne granice (na czczo 100 1h po posiłku 140 2h po posiłku120) i nie przekroczyłam ich ani razu. Musiałam się kłóć 7 razy dziennie ale to już poza mną na szczęście
Po glukozie 50 po 1h miałam 71,a przed 75Gumisia nie wiem o które wyniki ci chodzi czy po glukozie czy potem już jak kontrolowałam je przez 2 tyg. Po glukozie miałam bardzo dziwne dlatego była konsultacja u diabetologa (na czczo 113 po 2 godzinach po glukozie 104)
A po posiłkach to różnie ale miałam ustawione górne granice (na czczo 100 1h po posiłku 140 2h po posiłku120) i nie przekroczyłam ich ani razu. Musiałam się kłóć 7 razy dziennie ale to już poza mną na szczęście
reklama
Dziewczyny mam pytanie jak to jest u Was z zaparciami??? i jeśli są to co robicie...?
Ja ostatnio mam niestety ten problem...
Niestety mnie też dotkneło to cholerstwo i niemoge sobie w żaden sposób pomóc - nic niedziała , a środków poprawiających przemiane materii brać niewolno !