reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Byłam dziś u diabetologa.. 2 tyg kłucia paluchów się opłaciły, cukier mam w normie po posiłkach również. Mogę jeść wszystko tylko ostrożnie. Pani doktor mnie osłabiła bo stwierdziła ze wyniki są nawet ciut za niskie i czy się czasem nie głodzę.Zapytałam ją Pani doktor czy ja wyglądam na kogoś kto się głodzi? :-D
W poniedziałek do ginekolog, mam nadzieje ze podpatrzę płeć lokatora bo USG będę miała na bank. Trzymajcie kciuki w poniedziałek ;-)
Magni jakie miałaś te wyniki, jeśli mozna spytać,bo ja robiłam wczoraj i mam 75 i 71?

Magni jakie miałaś te wyniki, jeśli można spytać,bo ja robiłam wczoraj i mam 75 i 71?
Gumisia nie wiem o które wyniki ci chodzi czy po glukozie czy potem już jak kontrolowałam je przez 2 tyg. Po glukozie miałam bardzo dziwne dlatego była konsultacja u diabetologa (na czczo 113 po 2 godzinach po glukozie 104)
A po posiłkach to różnie ale miałam ustawione górne granice (na czczo 100 1h po posiłku 140 2h po posiłku120) i nie przekroczyłam ich ani razu. Musiałam się kłóć 7 razy dziennie :baffled: ale to już poza mną na szczęście :happy:

Gumisia nie wiem o które wyniki ci chodzi czy po glukozie czy potem już jak kontrolowałam je przez 2 tyg. Po glukozie miałam bardzo dziwne dlatego była konsultacja u diabetologa (na czczo 113 po 2 godzinach po glukozie 104)
A po posiłkach to różnie ale miałam ustawione górne granice (na czczo 100 1h po posiłku 140 2h po posiłku120) i nie przekroczyłam ich ani razu. Musiałam się kłóć 7 razy dziennie :baffled: ale to już poza mną na szczęście :happy:
Po glukozie 50 po 1h miałam 71,a przed 75:baffled:

gumisia myślę że cukier masz ok i lekarka nie będzie Cie kierować na konsultacje do diabetologa. Głowa do góry.

Dziewczyny mam pytanie jak to jest u Was z zaparciami??? i jeśli są to co robicie...?
Ja ostatnio mam niestety ten problem...

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak to jest u Was z zaparciami??? i jeśli są to co robicie...?
Ja ostatnio mam niestety ten problem...

Niestety mnie też dotkneło to cholerstwo i niemoge sobie w żaden sposób pomóc - nic niedziała , a środków poprawiających przemiane materii brać niewolno !:baffled::no:

Do góry