Oooooooooo ja tez uwielbiam motory :-) No i mialam to szczęście, że miałam chlopaków, którzy jeżdzili na tych wspaniałych maszynach. Zawsze marzyło mi sie prawko na motor, ale poprzestalam na roli pasażera :-) Teraz inaczej na to patrzę. Chyba jakaś nutka odpowiedzialności odezwała sie we mnie i juz bym chyba sie nie dala przewieść.
Autko bardzo lubie prowadzic i często z mężem sobie kierownice wyrywalismy z rąk :-) Teraz do tego stopnia mi sie pozmieniało patrzenie na sprawy "motoryzacyjne", że nawet jak autko kupowaliśmy to juz z myslą o przyszłym potomku, a nie tak bardzo o naszych gustach :-) Jak to sie człowiekowi zmienia na "starość"
Kalina na bank zdasz to prawko, jak zobacza babę z brzuchem to ze strachu, że przez stres możesz im urodzić podczas egzaminu zaraz Ci dadzą zaliczenie ;-):-) No tak, ale najpierw musisz sobie ten brzuszek wychodować chudzielcu ;-)
Te krwawienia z nosa to norma. Wlasnie mi ostatnio lekarz mówił, że to przez to, że błony sluzowe się "rozpulchniaja". M.in. dlatego tez zapychaja sie uszy ( ja wlasnie tak mam ).
A na grype i stany przed ja nadal polecam *spam* :-)Syrop dla przyszłych mam *spam* | Produkty dla mam | CIĄŻA
Stosuję go choc nie dość systematycznie, ale i tak wydaje mi się, że cos tam daje bo mimo złegosamopoczucia, kataru nie łapie mnie nic powaznego.
Od wczoraj tez coś mnie naszło i wypijam z 2 razy dziennie sok z świeżo wyciśnietej cytryny. Jak mi to smakuje. Mniam :-)