reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

witam mam pytanie jestem w 15 tyg 2tyg temu bylam u lekarza i wszystko bylo ok ale od wczoraj mam dziwny bol brzucha ktory momentami sie nasila naq przyklad podczas chodzenie a czasem zanika nie jest rytmiczny ale nie wiem co mam na ten temat myslec.. prosze o pomoc..

Puszczając wodze wyobraźni, wyobraźmy sobie, że Twój post na tym forum przeczyta ginekolog- położnik.... Po jednym zdaniu opisu dolegliwości, bez badania, wątpię, żeby postawił jakąkolwiek diagnozę.
Twoje dolegliwości mogą być spowodowane "banalnym" rozciąganiem więzadeł macicy (normalne, niegroźne), a może zagrażającym poronieniem... Swoją prośbę o pomoc równie dobrze możesz umieścić na forum wróżbiarstwa...
Jeżeli Cię niepokoją dolegliwości- idź do lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje sie po USG i musze sie pochwalic ze maly wazy ponad 3kg. Duze dziecko. Tak to wszystko ok, widzialam jak sie usmiechnal, slicznie, i tak ladnie buzke pokazal. Pan doktor zdolal mi akurat wszystko nagrac, jego usmiech rowniez, cudowna pamiatka.

Ja melduję się po dzisiejszej wizycie, już jestem bez magicznego krążka:-D-trochę bolało, ale dało się przeżyć, za to ulga niesamowita, trochę krwawię.Mały waży już 3100g, serduszko puka ok, wody w normie, łozysko też,szyjka ma już spore rozwarcie-gin powiedział,że jak chcę to mogę rodzić juz dzisiaj-chce ale znając zycie to pewnie jeszcze potrwa:-)

Ja chcialam owniez sie zameldowac po wizycie. Kolejne USG i... za tydzien w czwartek mam sie pojawic na stole na cesarke- lekarz stwierdzil ze poniewaz niunia nadal siedzi na pupie wiec juz sie pewnie sama nie przekreci a poniewaz nadal nie najlepiej rosnie to nie beda jej przekrecac - to bedzie 38 tydz 5 dzien ale juz mozna no i moze to bedzie lepsze dla niuni. Troche jestesmy w szoku ale trzeba bedzie zalatwic to wsio.
Acha i znowu mam dostep do neta :)

Ja chcialam owniez sie zameldowac po wizycie. Kolejne USG i... za tydzien w czwartek mam sie pojawic na stole na cesarke- lekarz stwierdzil ze poniewaz niunia nadal siedzi na pupie wiec juz sie pewnie sama nie przekreci a poniewaz nadal nie najlepiej rosnie to nie beda jej przekrecac - to bedzie 38 tydz 5 dzien ale juz mozna no i moze to bedzie lepsze dla niuni. Troche jestesmy w szoku ale trzeba bedzie zalatwic to wsio.
Acha i znowu mam dostep do neta :)
Super,że znowu jesteś z nami, trzymaj sie dzielnie

dziewczynki gratulacje dobrych wiesci..
Kluseczka- trzymam kciukasy za pomyslny przebieg cesarki
ja w poniedzialek mam przekrecanie malenstwa mam nadzieje ze wszytsko sie uda a jak nie to podziele twoj los.
powodzonka

Ja tylko na chwile aby Wam powiedziec, ze mam skurcze co 3 minuty ale delikatne, wiec nadal jestem w domku. Jak sie cos wiecej ruszy to wtedy dopiero pojade do szpitala. W kazdym razie mam nadzieje ze to juz jest to ;-)

reklama
Ja tylko na chwile aby Wam powiedziec, ze mam skurcze co 3 minuty ale delikatne, wiec nadal jestem w domku. Jak sie cos wiecej ruszy to wtedy dopiero pojade do szpitala. W kazdym razie mam nadzieje ze to juz jest to ;-)

Dominiko no to trzymam kciuki zebys dzis albo do jutra tuliła maluszka .....jestes juz w tak wysokiej ciazy ze mysle ze to to i oby jak najmniej bolało :elvis::elvis::elvis:

Do góry