aco do bóli spojenia łonowego to odczuwam lekkie oczywiście bo brzuch cięzki i mieśnie pracuja ... przy przekrecaniu własnie z bolu na bok w nocy pękł mi pęcherz płodowy wiec te którym 37tc jeszcze niezastukał niech uważają
Jak to ci pękł? a co to oznacza ?
Ja też po wczorajszej wizycie się melduję. Wyniki badań mam super i oby tak zostało!!!
NO TO SUPER
Hej.
Ja dziś od rana chodzę i zwijam się z bólu. Około 5 rano obudził mnie ból brzucha, myślałam że się przekręce. Strasznie boli mnie jak chodzę i co kolwiek robię, jak siedzę to tak jakby trochę ustępował. Wzięłam godzinę temu nospę ale nic nie pomogła, Jedynie mały zaczął się trochę wiercić, ale brzuchal dalej boli i jest jak skała. Ciekawa jestem czy to są te skurcze przepowiadające czy ciooooo
KAMI mam nadzieje że już lepiej , mysle że powoli sie rozpakowujesz stąd te objawy
U mnie bez zmian, moja kruszynka nadal jest kruszynką, w sumie nie wiadomo dlaczego. Przez tydzień utyła tylko 130g, przynajmniej wg tutejszego USG i teraz mamy dokładnie 2030g.
Nocanko zawsze to już ponad 2 kilo , a z tą wagą to tak naprawde okarze sie po porodzie noś małą ile sie da , niech sobie spokojnie rośnie
Już po wizycie :-).Kubuś nadal jest Kubusiem i to się już chyba nie zmieni :-). Waży 2850 g :-),jak tak dalej będzie przybierał to około 4 kg będzie ważył :-).
No to super wieści
A ja się muszę trochę pożalić :-(
Czuję się coraz gorzej... normalnie jak kombatant wojenny
Bo już niedługo czeka nas mała wojna , kochana nie jestes sama każdej z nas coś tam siada , zwykłe przekręcanie sie z boku na bok to nielada wyczyn , no ale wytrzymałyśmy tyle to i na końcówce damy rade wkońcu czerwcówki jesteśmy!:-):-)
Wczoraj byłam na USG , ale mój leń niepozwolił mi nawet siąść do kompa więc zdaje relacje dziś
Mały waży 2540 i ma 54 cm - lekarz stwierdził że w normie , łożysko 2 stopień dojrzałości-cokolwiek to znaczy jest w normie , wody płodowe w normie, termin nadal 28 czerwiec , KTG niewykryło żadnych skurczy , choć gin powiedział że ciąże uznaje już za donoszoną
Zaszłam też na położnictwo podpytać trochu i widziałam porodówke , kurcze to niby łóżko do porodu jest strasznie szerokie , niewiem jak można tak szeroko roztawić nogi
Ostatnio edytowane przez moderatora: