reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

u mnie przy Oti nic nie było, aż do porodu- chociaż czasami też mi się wydawalo, że coś tam jest, ale ta siara była zupełnie inna, a pokarmu miałam mnóstwo, nie mówiąc o nawale w drugiej dobie koszmar:szok: Nie ma się więc co stresować, czy coś teraz leci, czy nie:tak:

reklama
czesc. ja nadal w szpitalu, dzidzia ma 1980 g wiec troche mało. Generalnie nic mi nie robią - tzn zrobili w czwartek usg i usg zrobią w kolejny czwartek i w czwartek bedzie wiadomo co dalej. kilka wersji możliwych : cc , pozostanie na obserwacji albo do domu........ wiadomo co bym chciała...

Postaram sie poczytac trochę ale kiepski transfer...... Pozdrawiam i trzymajcie się brzuchatki !

Nocanka trzymam kciuki i nie denerwuj sie przeciez nie wszystkie maluszki rodza sie po 4 kilo :) wszystko bedzie dobrze ..

CZEŚĆ DZIEWCZYNY.
co do siary wyciekającej z piersi to mi leci, ale wygląda to na przeźroczystą wydzielinę bezbarwną- jak woda. Też tak macie?
Bo naczytałam sie,że siara to żółta i gęsta jest.

czesc. ja nadal w szpitalu, dzidzia ma 1980 g wiec troche mało. !
niemartw sie nocanko , dzidzia podrośnie , jeszcze trochu czasu zostało a nawet jak niezawiele to będzie mała modelka , ważne ze reszta wporządku.

CZEŚĆ DZIEWCZYNY.
co do siary wyciekającej z piersi to mi leci, ale wygląda to na przeźroczystą wydzielinę bezbarwną- jak woda. Też tak macie?
Bo naczytałam sie,że siara to żółta i gęsta jest.

ja tez mam taką bezbarwną ale niezawiele , czasem jak sie budze rano to na koszulce mam plamki i tyle.
Jutro mam wizytke :-):-):-):-):-):-)

No i alergia zrobiła swoje. Leki antyalergiczne już nie pomogły-wzięłam je za pozno bo nie wiedziałam, że mo wolno je brać w takiej sytuacji. Mąż poleciał wykupić mi antybiotyk, który pani dr przepisała mi jak nie będzie poprawy. Zapalenie oskrzeli już jest:-:)-:)-:)-:)-(Modlę się by apteki jeszcze były otwarte bo bez antybiotyku bedzie ciężka noc :-:)-:)-:)-:)-(. Już słyszę jeden wielki świst idący z oskrzeli, a na wieczór zawsze jest gorzej. Cholera, że całą ciążę przetrwałam bez chorób a teraz na koniec musiało mnie rozłożyć.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

No i alergia zrobiła swoje. Leki antyalergiczne już nie pomogły-wzięłam je za pozno bo nie wiedziałam, że mo wolno je brać w takiej sytuacji. Mąż poleciał wykupić mi antybiotyk, który pani dr przepisała mi jak nie będzie poprawy. Zapalenie oskrzeli już jest:-:)-:)-:)-:)-(Modlę się by apteki jeszcze były otwarte bo bez antybiotyku bedzie ciężka noc :-:)-:)-:)-:)-(. Już słyszę jeden wielki świst idący z oskrzeli, a na wieczór zawsze jest gorzej. Cholera, że całą ciążę przetrwałam bez chorób a teraz na koniec musiało mnie rozłożyć.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Kami, trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrówka!!!

Nocanko, nie martw się, będzie dobrze!!!

Andziu, mnie też leci przezroczysta, jak przycisnę pierś... ale to nic nie znaczy więc się nie przejmuję :-D

reklama
Do góry